|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 15:54 |
Hocam öncelikle sabrınız için minnettarım.
Zymaflour 2 kutu buldum ve yaklaış bir aydır her akşam portakal suyu ile veriyorum oğluma ama bugün diş doktoruna gitmiştim aklıma gelmişken sorayım dedim sakın vermeyin sinir hücrelerine olumsuz etki yapar dedi ne kadar zormuş bu çocuk büyütmek her kafadan ayrı ses çıkıyor bıktım artık bu laflardan kimseyi iknada edemiyosunuz herkes nuh diyo peygamber demiyor lütfen bir açıklama yapın. Saygılarımla... |
|
![]() |
|
elfkrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Omer mirza affiniza siginarak yeni konu acmamak icin buradan sormak istedim.kadir bey zymaflouru hicbir yerde bulamiyorum.yerine ne kullanabilirim.kullanmadigim icin cektigim vicdan azabini bir ben bilirim. :(((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
DISCILER, OYLE DERLER... derlerki, kullanmayinda, cocugunuz disleri curusun isterler... Bu NAMUSSUZ discilerden uzak durun... Salak disci, "zehirlenme" arazi ile tedavi edici dozu karistiyor... Nasil namussuz oldugunu goruyorsunuz degilmi!!! 3 kurusluk akli ile sizi korkutacak, disler curuyecek, sahtekar para kazanacak ve aksam huzur icinde basini yastiga koyacak... Bunlarin yatacak yeri yok...
Maalesef, ilac cok zor bulunuyor, ithalatinda bir aksama var, Almanya dan getirtin. Muadili yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|