|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 14:42 |
Kadir Bey merhaba,
Sizin sahip olduğunuz bilgiye hayranım. Yurtdışındaki bir arkadaşımdan da zymaflour isteyeceğim. Öncesinde cahilliğimi hoşgörün lütfen, bir konu aklıma takıldı. Zymaflour konusunu araştırırken Cerrahpaşa'da bir tıp öğrencisi tarafından yazılmış bir çalışmaya ulaştım. Dokümanın* bir yerinde şöyle bir ifade geçiyordu "Giriş Günümüzde floridin (F) diş çürüklerini önleme amaçlı içme sularına katılması, diş ürünleri, D-Fluoretten ve Zymafluor gibi ilaçlar; maruz kalınan florid dozlarını arttırmıştır [1]. Vücuda giren F, kalsifiye dokulara afinite gösterir ve vücutta flourapatit kristali olarak birikir [2]. .... vs." Bu doküman neyi ifade ediyor, doğru değil mi bilmiyorum. Sadece okuyunca size danışmak istedim. Hocam, biz İstanbul'da çeşme suyu içmiyoruz. Aldığımız markalı damacalarda flour düzeyi nasıldır acaba? Anladığım kadarıyla ABD şebeke sularına mı katıyorlar? Türkiye'de artık katıyor olabilirler mi? Aldığımız şişe sularının flour düzeyi yeterli midir? Yeterli ise aynı zamanda flour kullanımı bizi etkiler mi? Zamanınızı aldım. Çok çok teşekkür ederim. Sevgilerimle, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorun, SALAK oldugunu ifade ediyor. eski mailleri okuyun.
Icme sularina "Fluor" ilavesi son derecede pahali bir sistemdir, Turkiye gibi Idarecileri; geri olan ulkelerde, bu mumkun degildir.Ancak, 2-3 asir sonra, belki!! Bir muhitte, icme sularinda yeterli Fluor varsa, o muhitteki cocuklarda dis curugu olmaz. Eger muhitinizdeki cocuklarda disler curuyorsa, Zymafluor KULLANACAKSINIZ.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|