|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nurcan3368
Üye
Kayıt Tarihi: 06 Mar 2012 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurcan3368
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: zymafluor ve konserveGönderim Zamanı: 16 Eyl 2014 Saat 20:37 |
|
hocam benim size iki sorum olacak kızım 4 yaş 5 aylık 107 cm 21 kilo
1 Türkiyede bulamayınca Almanyada zymafluor getirdim kutuda 250 tablet var üstünde 1 tablette 0,553 mg sodyumflorid var bu 0,25 mg floride eşittir diyor buna göre ben kızama kaç tane vermem gerek günde daha önce 1 ay kadar ben günde 4 tablet veriyordum fazlamı verdim acaba fazla ise bir zararı olmuşmudur. 2 - hocam ben evde konserve yapıyorum ama bazı gazetelerde falan evde yapılan konserveler düşük ısılarda yapıldığı için bozulabilir ve tüketirken bunu farkedemiyeceğimizi hatta zehirlenince bile aniden bir ölüm olacağı şeyler okudum doğru mu dur. zaman ayırım yazdığınız için Allah sizden razı olsun. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2014 Saat 06:57 |
|
1- Iki tane vermeniz gerekiyor... Evelkilerin; 1 ay sure ile , 4 tane verilmis olmasinin bir zarari olmaz. 1-2 sene kullansa idiniz, dislerde sararma olurdu.
2- Sacmalamislar.. Ayricada, bozulan konservenin kapagini actiginizda, gaz cikmasi olur, aninda anlarsiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|