Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ZYMAFLUOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumZYMAFLUOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çınar2007 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Konu: ZYMAFLUOR
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2012 Saat 01:12
merhaba kadir bey harzamanki gibi yardımlarımınıza ihtiyacım var oğlum 28 eylül 2007 doğumlu zymafluor biraz geç başladık sizin yazılarınızda 5 yaşa kadar kullanılmalı diye okudum ben şuan günde 2 tane veriyorum bırakmalımıyım yoksa devam edeyimmi.
  birde kardeşimin 40 günlük bebeği var ve gün boyu ciddi ağlamalar yaşıyoruz 5 kere bu sebebten dolayı acile gittik gaz sancısı diyolar fakat ağlamaktan nefes tutuyo ve biz çom panikliyoruz emdikten sonra mutlaka  2 veya 3 defa gaz çıkartıyor ama yinede gaz sorunu çekiyomuş en son bugün popsundan fitil denediler fitili atarken  kakasını yaptı ( fitil içine girmedi)günde 2 veya 3 defa kaka yapıyor doktorun bize dediği kakasını tam bitirmiyor kakasının rengi sarı ve sulu kabızlık gibi bi problemi yok neden tam bitiremiyor?biz bunu arada bir yapalımmı (fitili)? zinco veriyoruz. cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119622
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2012 Saat 03:20
1- Zymafluor; 4 yasindan sonra gunde ( bir defada)  4 taneye cikiyor, kesilmiyor. 12 yas bitene kadar kullaniliyor.
2- Gazini iyi cikarmiyorlarsa, "Hickirik ve Yellenmesi" artar. Cok sicak tuttuklarinda,  terlettiklerinde de hircinlik, cok aglamalar olur, bir su teklif etsinler, alirsa istedigi kadar icirsinler. 30-50 gunlar arasinda "zor kaka yapma" devresi vardir. Fitil denerken kaka yapmasida bu yuzden. fitil yerine kulak cubuguda (zeytinyagina batirilmis) ayni isi gorur.
4- Zinko, hicbir ise yaramaz. Uydurmadir.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.