Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne sutu allerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuanne sutu allerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 21:02
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4074&KW=anne+s%FCt%FC&PN=1&title=yeni-dogan-ve-cocuk-gelsimi-ile-ilgili-tum-topiklr
yukarda verdim ya arama linki ona anne sütü yaz ve bebegim cocugum topiginide isaretle karsina cok bilgi cikar arkadasim
önemli degil yardimci oldumsa ne mutlu ben ve diger mod arkadaslarim her zaman göreve haziriz

Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 23:12
Merhaba, arkadaşlarıma katılıyorum bebeğiniz çok besleniyor olmalı ki yeşil kaka yapıyor. Kan çizg çizgi ise ya zorlamadan ya da aşırı ishalden makatta yırtılma oluyor oradan kan geliyor dışkıyla beraber. benim bebeğim ishal oldu su gibi, anüste yırtılma olmuş, kanı o zaman görmüştümConfusedkremle yumuşatın o bölgeyi, kabız ya da ishal olmaması gerekiyormuş...kolay gelsin
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 23:39

Zor kaka donemi devresinde zaten bebegin canim, kaka yaparken makatini da sıktığı için kaka yapamiyor, bu donem kisa bir sure sonra gececek. Rahatsiz olmadigi surece mudahele etme, ıkınıyor ve yapamiyorsa o zaman yardim et kakasini yapmasina... Kan bundan dolayi olabilir, zorlamistir, yapamamistir...

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2009 Saat 00:15

Yukarı Dön
bulsara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2009 Saat 13:12
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim. Benim oglum gunde bes alti kez kaka yapiyor. Bunlarin en az ikisi de bezini dolduracak kadar oluyor. Kakasini yapmak icin ikiniyor, ama kakasi oldukca sulu. Gordugum kanlardan biri iplik iplikti, ama digerleri kucuk sumukler seklindeydi. Bugun tahlil sonuclarini aldim. Sut allerjisi negatif cikmis, ama doktorum daha once negatif cikmasinin allerjik yapida olmayacagi anlamina gelmedigi yonunde beni uyarmisti. Artik kahvaltimda peynir yemege basladim. Sutumun kalitesizlesmesinden ve bebegimi besleyememekten cok korkuyorum. Dusunsenize sifir kalsiyum aliyorum. Yesil yaprakli sebzeleri de gaz yaptigi icin yiyemiyorum. Bu arada doktorum oglumun atopik dermatit olmaya egilimli oldugunu soyledi. Bu da allerjik yapisini gosterirmis. Bu konuda tecrubesi olan var mi?
Yanitlariniz icin tekrar cok tesekkur ederim:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.