|
Gibekte kan :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sehirlerdenbirsehir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2018 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sehirlerdenbirsehir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 23:09 |
Sayin hocam,
14 mart 2020 dogumlu oglumun 5. gunde gobek bagi dustu. dustukten sonra zibininda sari lekeler vardi. 6. gun topuk kani icin gittigimizde sorun olmadigini soylediler. Gobek dustukten 3 gun sonra ben elimle hafifce yokladim :( ogunden beri bu sekilde kaniyor hocam. Gecmis mailleri okuyup kan gordugumden beri kolonya ile siliyorum. K vit icin 10 gunden sonra onemli degil demissiniz. Tirnakla iceriyi kazimadan duzelmez yazmissiniz. Bu durum bizim icinde gecerli mi? Evden de cikamiyoruz. Ne yapmamiz lazim hocam doktora goturelim mi ? Kendi kendine gecer mi :(( http://netsayfa.net/img/resim.jpeg http://netsayfa.net/img/resim2.jpg
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir "Kulak cubugu" ile her actiginizda, Batticon surun.
|
|
![]() |
|
sehirlerdenbirsehir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2018 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
cok saolun hocam 2 gundur hic leke yok. sağlığınıza duaciyiz 🤗
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Tirnak" lafi nereden cikti? O yaziyi bana bulup gonderebilirmisiniz. Duzeltmem gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Lutfen kusuruma bakmayin hocam kiymetli vaktinizi aliyorum 😔 Allah bugunumuzu aratmasin berbat bi lohusalik geciriyorum. asagidaki linkte
"Gobek cukurunun icini iyice ( kolonya veya alkollu gazli bez ile) kazimaniz ve kan pihtilarinin tamamini cikarmaniz gerekiyor" demissiniz. Tirnak isilikle ilgili sacini yikarken gecmis. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi oldu!! Yoksa, o gobek cukuruna, bu durumda el bile degdirmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Nis 2020 Saat 00:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|