Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sümüksü ve peynir kesiği kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsümüksü ve peynir kesiği kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
agiba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: sümüksü ve peynir kesiği kaka
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2013 Saat 09:37
doktor bey öncelikle kolay gelsin, bebeğim 4. ayında sütüm yetersiz olduğu için mama takviyesi de kullanıyorum (sadece anne sütüyle besledim ilk ay aylık 450-500 gr civarı alınca mama takviyesine başladık) son 3 gündür kaka miktarı arttı, günde 5-6 defa oluyor önceden günde 2-3 tü, dünden beri  de  kakasında top top parçalar (peynir kesiği topları gibi) ve yoğun sümüksülük görüyorum, bazen de  çağla yeşili renginde oluyor. doktoruna sorduğumda geçici bir şey olabilir ancak içinizin rahat etmesi için tahlil yaptırabilirsiniz, virüsle alakalı bir durum çıkarsa tedavi başlarız dedi.
kaka sayısı artınca ilk 2 gün geçer diye bekledim ancak dün peynir kesiği kıvamı ve sümüksü dışkıyı görünce biraz teşlaşlandım, ateşi yok çok şükür şuanda
sizin de fikrinizi almak istiyorum ne yapmalıyım?
şimdiden teşekkürler....

Düzenleyen agiba - 07 Mar 2013 Saat 09:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2013 Saat 19:09
Cok yediginden oluyor, zorlamayin, ogun aralarini acin... Hasta olanlarda, kilo kaybi olur, sizinkisi asiri kilo aliyordur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.