Hocam ayrıca 1 yaş ve günlük beslenme tablosu şu şekilde
Sabah 9,30 ; süt içerisine karıştırılmış yumurta peynir bal ceviz tereyağ karışımı.. hazır toz mamalar ile koyulaştırıyoruz.
11,30-12:00 ; meyve (3 çeşit meyve karıştırıyoruz, )mandalina,muz,armut,elma,siyah üzüm v.s
14:00 ; çorbası (biftekli,kıymalı,tavuklu yada balıklı, sebze çorbası, mercimek, yoğurt çorbası)
16:00 ; yoğurt (1 kase)
Bundan sonrası için kafam karışık.. J akşam yemeklerinde bizimle birlikte oturtup yediklerimizden vermeye çalışıyorum ama birkaç lokma bişey yiyor. Ekmeği suyuna batırıp veriyorum. Yada semizotu ıspanak gibi sebze yemekleriyse birkaç tatlı kaşığı yiyor yani doyumluk değil. Maksak yemek sofra kültürü alsın.
20,00 Bunu yemekten saymıyor vey a gündüz yediği çorbadan yada gündüz hiç süt içmediği için hala 150 ml karıştırılmış hazır toz mamalardan yapıyorum
Gece ise ; 03:00-04:00 ; 180-20 ml. süt içiyor. Ama nedense şimdiye kadar ne mama sevdi ne süt sadece uyku aralardında ve muhallebilerinde sabahki bulamaçında içiyor. Günde 500 ml. vermeye çalışıyoruz yoğurtla hesaplayıp.
Hocam, bir önceki mailed de dediğim gibi aylardır bu tablo hep aynı. Hiç artmadı da azalmadı da.. sizce 1 yaş için bu yemek düzeni nasıl??
Dediğim gibi 1 yaşında 9 kilo 75 cm,