|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2017 Saat 23:30 |
Kadir
hocam,
7 yaşındaki kızım 16
Ocakta ateşlendi, boğaz acısı fazlaydı. Ateşi 20 Ocakta kendiliğinden geçti. O sırada Lökosit
10.3 normal çıkmıştı. (Ama lenfosit % 17.1 düşük diye çıkmıştı). Bu ateşli
dönemi hiç ilaç kullanmadan atlattık.
Kızım 28 Ocakta
yeniden ateşlendi. 39.5 ateşi oldu. Bu kez boğaz acısı yok. 1 kez ateş düşürücü
ile ateşi bu akşama kadar çok iyiydi. Ama bu akşam yine ateşlendi. Bu kadar
kısa süre içinde bu kadar sık aralıkla ateş normal mi hocam? 16 Ocakta başlayan
ateşli dönemde kan tahlilinde bir anormallik yok gibiydi. Trombosit falan da
normaldi. 1 hafta arayla ateşlenince ben çok endişelendim hocam.
Durumumuz normal mi? 19 Ocakta yaptırdığımız kan tahlilini belki görmek
istersiniz diye yolluyorum: http://i.hizliresim.com/Wgj1jY.jpg
Kızımın hapşuruğu falan yok ama öksürmeye
başladı. Yeni başlayan ateş durumu için yeni tahlile gerek var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KAC DEFA YAZACAGIM!!!!!!
Agizda pis koku ve dil ustunde yaygin, kirli-beyaz pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,
Çok haklısınız kızmakta. Ama ben sizin yazılarınızdan grip geçirince o virüse bağışık olur diye okuduğumu hatırlıyorum. Kızım 3 haftadır evden dışarı çıkmıyor. 2 hafta önce viral ateşli bir rahatsızlık geçirdi. 1 hafta iyiydi. Sonra bu hafta yine ateşli ve şu an salya sümük. Bu normal mi onu merak ettim. O viral duruma bağışıklık kazanmış olması gerekmez miydi diye merak ettim hocam. Bir arkadaşın bir tanıdığı böyle uzun süre ateşli gribe benzeyen şikayetlerle titreyerek doktora gitmiş, tahliller sonucu çok kötü bir hastalığının olduğu ortaya çıkmış. O öyle söyleyince ondan çok endişelendim. Sadece bir hafta arayla (evden hiç çıkmadık yeni virüs almış olamayız) bu ateşli durumumuz normal mi onu söylemenizi rica ediyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viruslerle ilgili makaleyi ilk sayfadaki "Yazarlar" kismindan okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|