Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 yaşında neler degişiyor..( yemek alışkanlığı )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu1 yaşında neler degişiyor..( yemek alışkanlığı )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 02:27
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Yemek konusunda bende çok çekiyorumConfusedkatı pütürlü problemim olmadı pek ama herşeyi yemiyo,çoğunlukla bişey yemiyo zatenCryşimdiki aklım olsaydı 1 yaşını beklemeden tatırırdım herşeyiConfused

eminecim bir yaşından önce sadace bal patlıcan ve tuz yasaktı bunlar harici herşeyi zaten serbestti .bence çocuklarımız iştah sorunu yasaklı şeyler olduğunu düşiünmüyorum . senin vermediğin şeyi bende vermedim bir yaşına  kadar ama zeynep hiç yemek seçmedi  sadace iştahsız bir çocuktu o kadar . şimdi çok şükür onuda hallettik sayılır. birde şöyle bir durum var zeynep   mevsimi olmadığı için  daha önce yemediği  şeylerle tanıştı  yeni tadına baktığı ve bakar bakmazda çok sevdiği şeyler var oldu bu yaz . mesela bir yaşından önce ilk ek besinlere geçtiğimde portakal suyu vermiştim ama  onu hiç sevmedi ama bu yaz meyvelerinin çoğunu yeni tattı hepsine bayıldı. aniiii dutt diyo şimdi dut bitti onun yerine böğürtlen yiyo LOLyani her çocuğun sevip sevmediği şeyler farklı yasaklarla alakası yok bence .
iştahsızlıkla alakalı promlemlerinde çoğunluğunun bizim yanlış davranlışlarımız yüzünden olduğunu düşünüyorum Confused

Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 13:41
ne bilim 1 yaşından önce sofraya oturtuyodum ama onun yemeği ayrı oluyodu,bizimki salçalı baharatlı diye yedirmiyodum dr yedirme ağır gelir demiştiConfusedhoş zaten tatırıyodum yemiyoduyaConfusedama benal hanım herşeyi ver demişti çok çok ağır olmadıkça..mesela 6. ayından öncede çevremdekiler tatır herşeyi diyolardı ben verdirmiyodum,şimdi kaynanamlar yemeyince onları söylüyo hemen ''yedirmedin o zaman şimdide yemiyo''diyolarConfused

ben zuhale meyve yediremiyom eriyom eline hepsinden yemiyoConfusedsadece karpuzu yiyo başka bişiy istemiyoCryhiç zorlamıyom veriyom önüne yemekleri bende alıyorum oturuyorum ben yiyorumki oda yesin ama yok yemiyoConfusedama bazen çok güzel yiyo acıkıyo herhalde mutfağa götürüyo beni..off ne bilim ben bu konuda çok problem yaşadım..severek yediği bi yemeği ertesi gün yemiyo..mesela yeşil mercimeği çok yerdi şimdi yediremiyomConfusedönceden kahvaltıda herşeyden tatırabiliyodum şimdi mümkün değil yediremiyomCryCryCryzorlamıyorum ama bıraksan aç hayatını sürdürürCry
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 14:08
canım benim kızımda 15 aylık yaşına kadar ne vereceğimi şaşırıyodum kahvaltıda ama şuan herşeyi yiyebiliyor mesela kahvaltımız sıcaklarda alerji olmasın diye gün aşırı yumurta veriyorum  bazen kaynatıyorum bazen peynirli yada sade omlet şeklinde yapıyorum ekmeğinin bir kısmına bal sürüp veriyorum zeytin ile ekmek veriyorum ve pekmez veriyorum yani sofrada olan herşeyden az azda olsa mutlaka veriyorum hepsinden yesin diye şimdi kahvaltı öğünümüz çok iyi diğer öğünlerdede yine aynı biz ne yersek kızımada veriyorum  o yüzden sebze yemekleri sürekli yaparım çorba zaten sürekli olur bunların dışında tam bir meyva canavarıdır kızım yemek konusu böyle bunun dışında hareketleride çok farklılaşacaktır artık herşeyi anlıyorlar daha dikkatli olmalıyız çok taklitçi oluyolar Smile
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.