Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 Yaş Sendromundaki Bebeklerle İletişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2 Yaş Sendromundaki Bebeklerle İletişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:40

emoş işte seha da böyleydi başlarda,yaa o zaqman biraz hani küçük anlamıyo diye kendini avutuyosun,ama şimdiConfusedConfusedşimdi yaptığının hata olduğunu bizim hiç hoşumuz gitmyeceğini bile bile yapıyo Confusedsonrada gelip özür diliyo,şimdiki en büyük kozu o,ne yaparsam yapayım annemden özür dilicem oda gülüp sarılacak bana,başlarda yedim biliyonmu bu numarayı,dedim anam oğluşum çok akıllı ne yapsa gelip özürde diliyo ,yerinde teşekkürünüde ediyo,ama gel zaman git zaman bunun bi kandırmaca olduğunu anladım,özür dilemek için dilemiyo özrü,ben ona kızmayayım affedeyim diye diliyoConfusedConfusedConfusedartık yemiyorum bu yüzden özür dilediğinde bile alıp karşıma konuşuyorum inan dakikalarca,sanki dünden beri biraz daha iyi du bakalım,dün babası evdeydi baya bi konultuk karşımıza alıp sanki düzelme var gibi,yani dünden beri daha özür dilemedi,biraz önce ayakkablıuktan babasının ayakabısı ile salona daldı hiç bişey demedim baktım götürdü yerine bıraktı anne özüy diyom ,terçet özüyyyLOLLOLLOLözcanı aradım gerçek özür dedi dedimLOLay bi güldük,bakalım inş devam eder ama geçiciymiş gibi geliyo banaConfused

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:42
ayy herkeste aynı sorun allah yardımcımız olsun büyüdükçe daha bir zor oluyorlar
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:49
ben hiç böyle şeyler yaşamıyorum kızlar Ege 23 aylıkShockedShockedShocked gözüm korktu Egedemi böyle olacakConfusedConfusedConfused  Allah yardımcımız olsun...
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:59
Ezo senin oğlun bi melek kısLOLLOLsen pek bişiy yaşamadın egeyle maaşallah yemeside iyiydiBig%20smilesen ilerde ben ne zor çocuk büyüttüm deme bak yalanlarımLOLLOLLOL

Hilal Sehaya ben çok güldüm kıs içime sokasım geldi ne sivri zekalı kıs buLOLLOLLOLLOLgeyçek özür heeeLOLLOLLOL
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5382
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:09
gerçekten emine nette dolaşırken gördüm bu yazıyı ve aklıma gelen ilk sendin ve olcay geçen gün seninle konuştukya ondan bende eklim dedim bak ne iyi etmişim dertleşiyosun boşaldın deşarj oluyosunLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:13
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Ezo senin oğlun bi melek kısLOLLOLsen pek bişiy yaşamadın egeyle maaşallah yemeside iyiydiBig%20smilesen ilerde ben ne zor çocuk büyüttüm deme bak yalanlarımLOLLOLLOL

Hilal Sehaya ben çok güldüm kıs içime sokasım geldi ne sivri zekalı kıs buLOLLOLLOLLOLgeyçek özür heeeLOLLOLLOL

yok kız çok şükür melek oğluşum melek StarStar tabi bundan sonra anlattığınız gibi olmazsa ConfusedConfusedConfusedConfused yaramazlık tabiki yapıyo her çocuk gibi ama annecim ben üzülüyorum dedimmi bırakıyo şimdilik Big%20smileBig%20smile

SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:15

LOLhee yakındanda görsen içine sokasın gelirConfusedLOLyaa gerçek özür şöle,şimdi biz eğer içinden özür dilemek gelmiyosa zorla dileme,bize karşı değil kime karşı istersen dedik,dedimyaa dün uzun bi konuşma geçtyi aramızdaLOLLOLeğer gerçekten hatalı olduğunu düşünüyosan dile dedik,hatta bu konuşmanın üzerine özcanın arkadaşı geldi biz tabi sen otur bizim işimiz var dedik,duymuş konuştuklarımızı yaa bu kadarcıkm çocuk ne anlar dedi,ama seha öle değil işte çok kurnaz ,yada biz küçüklüğünden beri konuştuğumuz içindir ne söylesek amlıyoda uygulayan yokLOLLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:15
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

yok kız çok şükür melek oğluşum melek StarStar tabi bundan sonra anlattığınız gibi olmazsa ConfusedConfusedConfusedConfused yaramazlık tabiki yapıyo her çocuk gibi ama annecim ben üzülüyorum dedimmi bırakıyo şimdilik Big%20smileBig%20smile

anası cadıyaaLOLannemin suyuna gidem diyo çocukLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.