Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:40 |
emoş işte seha da böyleydi başlarda,yaa o zaqman biraz hani küçük anlamıyo diye kendini avutuyosun,ama şimdi şimdi yaptığının hata olduğunu bizim hiç hoşumuz gitmyeceğini bile bile yapıyo sonrada gelip özür diliyo,şimdiki en büyük kozu o,ne yaparsam yapayım annemden özür dilicem oda gülüp sarılacak bana,başlarda yedim biliyonmu bu numarayı,dedim anam oğluşum çok akıllı ne yapsa gelip özürde diliyo ,yerinde teşekkürünüde ediyo,ama gel zaman git zaman bunun bi kandırmaca olduğunu anladım,özür dilemek için dilemiyo özrü,ben ona kızmayayım affedeyim diye diliyo  artık yemiyorum bu yüzden özür dilediğinde bile alıp karşıma konuşuyorum inan dakikalarca,sanki dünden beri biraz daha iyi du bakalım,dün babası evdeydi baya bi konultuk karşımıza alıp sanki düzelme var gibi,yani dünden beri daha özür dilemedi,biraz önce ayakkablıuktan babasının ayakabısı ile salona daldı hiç bişey demedim baktım götürdü yerine bıraktı anne özüy diyom ,terçet özüyyy  özcanı aradım gerçek özür dedi dedim ay bi güldük,bakalım inş devam eder ama geçiciymiş gibi geliyo bana
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10210
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:42 |
ayy herkeste aynı sorun allah yardımcımız olsun büyüdükçe daha bir zor oluyorlar
|
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5270
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:49 |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 13:59 |
Ezo senin oğlun bi melek kıs   sen pek bişiy yaşamadın egeyle maaşallah yemeside iyiydi  sen ilerde ben ne zor çocuk büyüttüm deme bak yalanlarım  
|
 |
zeynep
Pırlanta Üye
canım oğlum Mehmet Efe'm
Puanlar: 5382
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:09 |
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5270
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:13 |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:15 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:15 |
ezo.ege Yazdı:
|
anası cadıyaa  annemin suyuna gidem diyo çocuk 
|
|
 |