Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8306
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 09:29 |
Amanınnn tam bizim konumuz  Derinde 2 yaş sendromları başladı,birşeye diretmeye başladımı tamam,sürekli o istediği şeyi ağlayarak istiyor bide..artık o sesi duymuyorum bile ben,çoğunlukla kendimi yaa sabır,yaa sabır derken buluyorum o aralar   yapmasını istemediğim birşeyi gözümün içine bakabaka yaparken,ben Derinnnnnn diye kükreyince,bide yalakaki  koşakoşa geliyo annemmm diye bir sarılışı var,sinirden gülüyorum artık,ben güldükçe daha çok azıtıyo  hatta her seferinde gülmücem gülmücem diyom ama dayanamıyom yaa   onun o suratı,tavrı bitiririyo beni   Aslında Derinbu 2 yaş sendromlarından öncede sinirli bir çocuk olduğundan belki diyom benim kızımda tersi çıkar da uslanır   Allahtan umut kesilmez  Çok uzun yazdım ama Burdan Emelin kulaklarını çınlatayım..Yağmur hep sakin,uslu bir çocuktu,2.doğumgününden 1-2 hafta sonra Emel aradı beni..İrme Yağmur mumları üfledi,o satten sonra delirdi dedi   ayy 2.yaş sendromunu biliyodum ama bukadar net böle bıçakla kesmişssin gibi başlarmı bu dedi   Yağmuru görene kadar emele öyle geliyodur dedim ama doğruymuş    Yağmurumuz da sendromda şuaralar 
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5921
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 09:39 |
İrme 3 e doğru gel bak neler bekliyor seni  
Anne hayır, ben bunu giymem, anne ben gelinlikle dışarda dolaşacam, yok yok anne ben bugün çıplak dolaşacağım(kiii 1 haftayı buldu) komşulara sorabilirsin,kızımı tüm detayları ile tanıyorlar artık  
Deli zekalı seni ben yemek yemeycem,süt içecem sadece.
Seni sevmiyorum, sen kimsin,defol git yanımdan(ilk tanıştığı ve sevmediği birine) 
Hangisine güleyim,hangisine ağlayayım...
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 09:54 |
|
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5921
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 09:58 |
Çorabı saymıyorum ben, düşünsene çırılçıplak dolaşan bir velet, artık havalar soğuk,kaçıyor giyinmem diyor, durma dans et,durma dans et, bir de yapamazsan yokkk,yapamazsan yokkk şarkı da dilinde, gel de gülme 
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5270
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 10:49 |
irme Yazdı:
Amanınnn tam bizim konumuz Derinde 2 yaş sendromları başladı,birşeye diretmeye başladımı tamam,sürekli o istediği şeyi ağlayarak istiyor bide..artık o sesi duymuyorum bile ben,çoğunlukla kendimi yaa sabır,yaa sabır derken buluyorum o aralar yapmasını istemediğim birşeyi gözümün içine bakabaka yaparken,ben Derinnnnnn diye kükreyince,bide yalakaki koşakoşa geliyo annemmm diye bir sarılışı var,sinirden gülüyorum artık,ben güldükçe daha çok azıtıyo hatta her seferinde gülmücem gülmücem diyom ama dayanamıyom yaa onun o suratı,tavrı bitiririyo beni Aslında Derinbu 2 yaş sendromlarından öncede sinirli bir çocuk olduğundan belki diyom benim kızımda tersi çıkar da uslanır Allahtan umut kesilmez Çok uzun yazdım ama Burdan Emelin kulaklarını çınlatayım..Yağmur hep sakin,uslu bir çocuktu,2.doğumgününden 1-2 hafta sonra Emel aradı beni..İrme Yağmur mumları üfledi,o satten sonra delirdi dedi ayy 2.yaş sendromunu biliyodum ama bukadar net böle bıçakla kesmişssin gibi başlarmı bu dedi Yağmuru görene kadar emele öyle geliyodur dedim ama doğruymuş  Yağmurumuz da sendromda şuaralar  |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 11:14 |
|
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 11:16 |
ezo.ege Yazdı:
irme Yazdı:
Amanınnn tam bizim konumuz Derinde 2 yaş sendromları başladı,birşeye diretmeye başladımı tamam,sürekli o istediği şeyi ağlayarak istiyor bide..artık o sesi duymuyorum bile ben,çoğunlukla kendimi yaa sabır,yaa sabır derken buluyorum o aralar yapmasını istemediğim birşeyi gözümün içine bakabaka yaparken,ben Derinnnnnn diye kükreyince,bide yalakaki koşakoşa geliyo annemmm diye bir sarılışı var,sinirden gülüyorum artık,ben güldükçe daha çok azıtıyo hatta her seferinde gülmücem gülmücem diyom ama dayanamıyom yaa onun o suratı,tavrı bitiririyo beni Aslında Derinbu 2 yaş sendromlarından öncede sinirli bir çocuk olduğundan belki diyom benim kızımda tersi çıkar da uslanır Allahtan umut kesilmez Çok uzun yazdım ama Burdan Emelin kulaklarını çınlatayım..Yağmur hep sakin,uslu bir çocuktu,2.doğumgününden 1-2 hafta sonra Emel aradı beni..İrme Yağmur mumları üfledi,o satten sonra delirdi dedi ayy 2.yaş sendromunu biliyodum ama bukadar net böle bıçakla kesmişssin gibi başlarmı bu dedi Yağmuru görene kadar emele öyle geliyodur dedim ama doğruymuş  Yağmurumuz da sendromda şuaralar  |
|
|
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5270
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 15:21 |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |