cınarım Yazdı:
merhaba gamze hanım;
eşim 22aralık ,ben 27 aralık ikimizde oğlak.
bebeğim 28mayıs 13,38de dünyaya geldi ikizler yükseleni sanırım terazi inanın bizi cok yoruyor sanki birkac cocuk birden büyütüyorum henüz 6,5 aylık ama ne yapacagım bilemiyorum
şimdiden teşekkür ederim
iyi günler |
Merhabalar,
Yavrunuzun yükselenini bilemiyorum çünkü hesaplayabilmem için sadece doğum tarihi ve saati değil, yeri de ( ülke ve şehir olarak ) bilmek gerekli. Öncelikli endişelenmekten vaz geçmenizi tavsiye ederek başlamak istiyorum söze. Çok güzel, keyifli ve ilginç, yorucu ama bir okadar da mutlu edecek bir serüvenin henüz çok başındasınız. Emin olun her ana baba önceleri ne yapacağını bilemez halde oluyor. Ben de 19/20 yıl önce kızımı kucağıma aldığımda ne yapacağımı şaşırmış bir haldeydim. Doğa müthiş bir sisteme sahip. İçgüdüsel olarak zaten pek çok şeyi halladebileceğinize inanıyorum. İhtiyacı olduğunda onu kollarınza almak, avutmak, beslemek vb gibi... İşe endişelenmeyi bırakarak başlayın
Verdiğiniz bilgileri doğru varsayarsak, evet bebeğiniz İkizler burcu. Sizler ebeveynler yani, katı, kuralcı, herşeyi olması gerektiği gibi isteyen bir altyapıya sahipsiniz karakter olarak. ( Elbette ki haritanızın tüm ögelerini değerlendirmek gerekir, ama genel olarak böyledir bu ) bebeğiniz ise ele avuca sığmalan, meraklı, hareketli, cıva gibi bir İkizler. Ne güzel; size daha bir canlılık ve dirim katacaktır, hayatınıza neşe, hareket getirecektir. Keyfini çıkarın, onunla birlikte siz de içinizdeki çocukla temas edin, ne güzel...
Mutululuk ve sevgilerimle..
Düzenleyen Gamze Özşahin - 14 Oca 2008 Saat 10:17