Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aklıma çok takıldı.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuaklıma çok takıldı.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: aklıma çok takıldı.
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 09:50
dün kızımla gezmeye gittik kızım 15,5 aylık ordad da akranı vardı,ama hem daha hareketli ve şiddet eğilimli bir çocuktu ve de 14 kg.kilosunu yazıyorum,çünkü bir ara baktım kızımın kafasına iki eliyle bastırıp ayağa kalkmaya çalıştı,bir ara kzımın üstüne düştü,üstüne titrediğim narin kızımı hırpaladı.en çok da kafasına bastırıp ayağa kalkmaya çalışması kafama takıldı,bişey olmuş mudur boyun kasları zayıf olur bebek sonuçta öteki de 14 kiloluk bir tosun,bir de bıngıldağına bie zarar vermiş midir kiConfused
drumuz da gitti danışacak kimsemiz kalmadıCry

Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 10:28
o arada sen nerdeydin yani dediğin kadar zarar verebilecek seni endişelendirebilcek şekilde hareket olurken ??? ben kızımı hala parkat bi adım geriden takip ederim mesela anında müdahale için ?? bide biraz fazla evhamlısın gereğinden fazla büyütüp takıyosun gibime geliyor ..yüce meval o kadar kusursuz yaratmışki insanları vucüdumuz harika bi koruma mekanizmasına sahip öle bıngıldağa hemen zarar gelmez merak etme sen dikkat et gerisi ni takma bu kadar ..çok düşecek kalkacak daha alışmaya çalış bence bizimkinin dizlerden başladı morluklar artmaya Smile biraz rahat olmayı dene cnm kendi kendini yıpratma bu kadar ..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 10:35

evet haklısın cnm,evhamlıyım ama kafasına iki eliyle bastırdı,anası babası gördü ses çıkarmadı hepimiz odadaydık,pimpirkli anne gibi görünmemek için sesimi çıkarmadım,evet en ufak bişeyde bile panikleyebiliyorum çünkü,büyütebiliyorum.baktım kafasına iki eliyle bastırıp ayağa kalkmaya çalışıyor,gittim yanlarına,o ana kadar bastırdı zaten çocuk.kızım canı acımış gibi de görğünmüyordu zaten,ama sonra takıldı  kafama..

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 11:44

kim isterki yavrusuna bir zarar gelsin!sen çocuğunu koruyacaksın ama bu kadarda takılma derim.canı yanmış olsaydı ağlardı zaten.annesi babası gördü diyorsun inan o anne baba da senin bebeğine zarar gelmesini istemzdi ama el kadar çocuğa bunu nasıl anlatabilirler kızsalardı hoşuna mı gidecekti.benim kızım çok döverdi sürekli peşinde koşmaktan başkasının çocuğuna zarar vermesinden ole usanmıştım ki yeri geldi kızdım yeri geldi aynısını karşı çocuğun ona yapmasına izin verdim ama hep konuştum şimdi ne oldu pısırık bi kızım olduConfusedşimdi o pısırıklığını aşmaya çalışıyorum nerde hata yaptım diye çok sorguladımkendimi ahh ahh.

bunların çocuk olduğunu ve bilinçsizce yaptığını(o tosuncuk için de geçerli)unutmayın
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 11:53

tabiiki de ama az önce dr sordum,sorduğum soru saçma gelmedi,kusma var mı,bir anormallik var mı,isterseniz bir beyin cerrahımız baksın dedi.sinirlerim bozuldu,durduk yere gene bana günüm zehir oldu artık günlerce kafama takarım bunu ben,ya bir şey olduysa.öteki çocuğa gelince de ,söz meclisten dışarı,millet olarak çok rahatız,evet öteki de bebek ama benim kzımın kafasından detsek alarak kalkmaya çalıştığını görünce müdahale etmeleri gerekirdi,şiddet eğilimli şımarık bir çocuktu,benim kzıım onu kardeş öp diye yanına gidip öptükçe öteki saçını çekti,omzuna tutunup ayağa kalktı,o kadar kilolu ki ayağa kalkamıyor zaten,bir daha biraraya gelirsek ben müdahale edeceğim ailesinden beklemiycem onun kişiliğinin ezilmesini istemem ama onlar da o zaman müdahale etsinler!bir de hoşlarına gidiyor insanların bçocuğu başka çocukları dövünce...

Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 12:04
doktor özel doktorsa yada sen panik halinde anlatınca sen rahatla diye çözüm yolu sunmuş olabilir ... ne olursa olsun dr o en ufak riske karşı bile önlem almalı ama bu büyük bi sorun olduğu anlamına gelmez dimi.. diğer bebişe gelince bellibi yaşa kadar bebeklerin hareketlerini kontrol edemeyiz bebğin biraz daha büyüsün ne demek istediğimi anlayacaksın ..oda yeri gelcek birinin saçını çekcek itcek yada yüzünü tırmalıcak olcak şeyler bunlar ... o esnada karşı anne dalgın olabiliri ne biliyim ortamı bilmiyoruz yine en doğrusu gerektiği şekilde senin müdahale etmen bence.. gereksiz yere çok sinirlenmişsin bence karşında bahsettiğinde bi melek nihayetinde ne olursa olsun ..
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 12:13
Orjinalini yazan: haydibebek haydibebek Yazdı:

tabiiki de ama az önce dr sordum,sorduğum soru saçma gelmedi,kusma var mı,bir anormallik var mı,isterseniz bir beyin cerrahımız baksın dedi.sinirlerim bozuldu,durduk yere gene bana günüm zehir oldu artık günlerce kafama takarım bunu ben,ya bir şey olduysa.öteki çocuğa gelince de ,söz meclisten dışarı,millet olarak çok rahatız,evet öteki de bebek ama benim kzımın kafasından detsek alarak kalkmaya çalıştığını görünce müdahale etmeleri gerekirdi,şiddet eğilimli şımarık bir çocuktu,benim kzıım onu kardeş öp diye yanına gidip öptükçe öteki saçını çekti,omzuna tutunup ayağa kalktı,o kadar kilolu ki ayağa kalkamıyor zaten,bir daha biraraya gelirsek ben müdahale edeceğim ailesinden beklemiycem onun kişiliğinin ezilmesini istemem ama onlar da o zaman müdahale etsinler!bir de hoşlarına gidiyor insanların bçocuğu başka çocukları dövünce...

tabiki bu şekilde ailelerde var vur çocuğum tipinde onlara uyuz olurum o ayrıAngryherkez kendi yavrusuna sahip çıkacak.uyarması lazım anlıyorsa.
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2011 Saat 12:19
ben zaten çocuğa kızmıyorum,bu tür durmlarda anne baba suçludur,aynı şeyi benim çocuğum yapsa bak nasıl müdahale ederlerdi?neyse artık yapcak bişey yok dra götürsem röntgen diyecek ne yapabilecek ki,allah korusun sarsıntı geçiriyor ya da geçirdiyse bu saaten sonra ne yapılabilir ki?inşallah bişey olmamıştır deyip dua edicez artık..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.