Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji mi??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji mi??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
janset1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Konu: alerji mi??
    Gönderim Zamanı: 17 May 2009 Saat 10:45
kadir bey;kızımın yüz ve tüm vücudunda kırmızı nokta şeklinde kabarıklar var.ben isilik zannetmiştim fakat gittikçe çoğaldı.yediği (domates,çilek)bir şey dokunmuş olabilir mi?resmini de gönderiyorum.cevabınız için çok teşekkür ederim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2009 Saat 10:48
Alerjiye bağlı, "Ürtiker" dediğimiz döküntüler. Bir alerji şurubu kullanın ve sentetik boyalı gıdaları kesin. Çılek ve domates ten de olabilir.
Yukarı Dön
janset1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2009 Saat 10:54
bir alerji şurubu ismi istesem :) daha önce hiç kullanmadık evde zadite. var sadece olur mu?KizBebek

Düzenleyen janset1 - 17 May 2009 Saat 11:00
Yukarı Dön
janset1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2009 Saat 23:24

Kadir bey bugün kızımın vücudunda kızarıklıklar çok artınca önce özel e götürdüm.buradaki Dr.hitriz.. şrp,fenehi..jel,ve adını okuyamadığım bir antibiyotik (Auwlmilew ped galiba ) verdi.birde alerji iğnesi yapıcam dedi enfeksiyon kapar diye.ben iğneyi yaptırmadım.acildeki dr.olduğu için.

sonra başka hastaneye götürdüm orada da klamok.ve stile.jel verdi.şimdi ben alerji şurubu  için gittim ama iki dr da  antibiyotik verince size sormak istedim.Antibiyotiğe gerek varmı?Ateş,ishal gibi bi durumumuz yok.ne kullanayım bayağı çoğaldı sizden cevap bekliyorum.Size çok borçluyuzz çookk teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 10:24
Antibiyotiğe hiç gerek yok.. Bunlar resmen saçmalıyorlar. Öyle iğneler filan, ancak solunum sıkıntısı olanlara yapılır. Gerisi resmen "Show"  .... Birde sizdeki durum, yediği içtiği bir gıdadan olduğundan, Bir müshil ilacı (Dulcolax) 1 tane verirseniz, iyileşme sürecini hızlandırırsınız. Hele sürmelik ilaçlara çok güldüm.. Hitrizin,  Zyrtec, Allerset hep aynı ilaçlardır, Bunlardan herhangi birini günde 1 ölçek olarak verin.
Yukarı Dön
janset1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 12:42
Size nasıl minnettarım anlatamam.Öyle bi güven veriyorsunuz ki..İki dr.a gitmeme rağmen sizden cevap gelmeden hiç birşey yapmadım.Şimdi söylediklerinizi uygulamaya başlayacağım...Bu siteyi,sizi tanıdığıma çooookkk seviniyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.