|
allerji ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2024 Saat 23:03 |
hocam merhaba,6 yaşında kızımda kulakta sıvı birikmesi var doktoru azitro şurup verdi,bu şurubu daha önce hiç kullanmadık,henüz 1 defa viçirmiştim ki ertesi gün yüzünde kırmızı döküntüler başladı,ilacı kestim ve acile götürdüm allerji yapmış dedi antihistaminik şurup verdi,bir kaç gün sonra kızarıklıklar geçmeyip dahada artınca çocuk doktoruna götürdüm,ilaç allerjisi evet dedi,oda bir antihistaminik verdi sabah akşam olmak üzere antihistaminik ilaç kulanıyoruz, bugün 6.gün olmasına rağmen geçmek yerine kızarıklıkları daha da arttı ve yaygınlaştı+bugün kaşıntıda başladı fotoğraf ekliyorum,yanakları ateş gibi,döküntüler ilk başta nokta nokta şeklinde idi şuan dağılmış şekilde,vee bu sabah ablasında da aynı döküntüler başadı,tek yanağında,el üstlerinde,ve ayaklarının kenarlarında,burdan şunu anlıyorum ki ilaç allerjisi değil,virütik birşey geçiriyorlar ama ne hocam ? doktorlar bunu anlayamadı siz değerlendirip beni yönledirirseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iki kızımında fotoğraflarını yükledim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aptallar mi desem, cahiller mi desem, herhalde "Otoyol kenari" Tip Fakultelerinden diploma ve ihtisas almislar.
1- SAKIN kulak agrisi, "-kulaginda sivi var zevzekligi!", veya "-Kulak zari kizarik soytariligi!" oldugunda, ASLA antibiyotik kullanmayin. Agri yoksa; zaten kizariklik ve sivi YOK demektir. 2- Dokuntulerin, allerji ile en ufak bir ilgisi YOK! Turk doktorlari, bilmedikleri hER SEYE Allerji derler.. Sakin bu ahmaklara kanmayin... 3- Her 2 kizinizda da, 5.Hastalik (Erythema Infectiosum) halk arasindaki ismi: Kelebek Hastaligi VAR! Viruslara olur, bir tedavi gerekmez. Ilk dokuntuler, "kelebek kanadi " tarzinda yanaklarda olur, yanaklarda sonerken govde de, govdede sonerken, kol ve bacaklarda olur. Turk doktorlari, en basit dokuntulu hastaliklari bile tanimaktan acizdirler! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle artık bir teşhisimiz olduğu için size teşekkür ediyorum,büyük kızım daha önce 5 ve 6. Hastalığı geçirmişti hocam,ben bağışıklık sağlanıyor diye biliyordum sanırım yanlış biliyormuşum zira şuanda oda geçiriyor L Hocam kulakta sıvı birikmesi ile ilgili kısa bir şey yazmak istiyorum size,bizde şu şekilde oldu, kızım az duymaya başladı ve kulağının tıkandığını söylüyordu bir şeyler söylediğimizde sürekli ne dedin diyordu tekrar etmek zorunda kalıyorduk,kbb uzmanına götürdüm Timpanometri ile ölçüm yapıldı sıvı teşhisi konuldu,düzenli aralıklarla kontorole çağırdı antibiyotik kullandık fakat sıvı geçsede yine tekrarlıyordu 1 sene sonunda tüp takıldı,tüp 9 ay aldı bu süre içinde herhangi bir şikayetimiz yoktu,tüpler çıktı,süreç başa döndü,öztaki borusunun yeterince çalışmadığını söyledi doktorumuz,10-14 yaşından sonra kendiliğinden düzelebilir dedi,durum böyle hocam uzun yazdım kusura bakmayın |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; bir daha kulaktan bu sekilde bir sikayet olursa, SADECE; Iliadin damla, 5gun anlattigim gibi
uygulayin. Sakin "tup" isine girismeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|