Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anaokulu'nda anneden ayrılık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAnaokulu'nda anneden ayrılık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ckolanci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: Anaokulu'nda anneden ayrılık
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 14:30

Özlem hanım merhaba,

26 Mart 2007 doğumlu bir kızım var, Defne. Şu an neredeyse 18 aylık oldu yani. 2 ay önce oyun grubu şeklinde anaokuluna başladık. Haftada 3 gün, öğlene kadar okulda bırakmaya başladım. Ancak okulun bazı önerileriyle, kızımı 2006 doğumluların sınıfına aldık. 2 haftadır (yani 5 yarım gün oluyor.) bu sınıfa devam ediyor. Ancak benden ayrılmak istememeye başladı. Son 2 seferdir ağlatarak alıyorlar yanımdan. Aslında bir süre sonra susup, oynamaya başlıyor. Ben de kameradan izleyip, iyi olduğuna karar vererek, bırakıyorum. Ama içim hiç rahat değil.

Sizce çocuğu bu şekilde ağlatarak anneden ayırmak doğru mu? Ayrıca, 3 yarım gün olsa bile, 18 ay başlamak için uygun mu?

Teşekkürler ve iyi çalışmalar dileklerimle...

Defne'nin onu çok seven annesi
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 17:26
18 ay çocuğu her gün evden ayırmak için erken. ilk üç yaş çocukların tek bir büyükle dah uzun zamn geçirmeleri daha sağlıklı. oyun grubu 18 ay için yeterli. eğer bakım vercek birisi varsa çocuğunuzun sadece oyun grubuna katılması dah uygun olacaktır. sizden ağlayarak ayrılması geçici olabilir, bunu fazla dert edinmeyin, mutsuz olduğu için değil o anda sizden ayrıldığı için ağlıyordur
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.