Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - "ANNE OLUNCA ANLADIM" BU HAFTA ANTALYA'DA!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu"ANNE OLUNCA ANLADIM" BU HAFTA ANTALYA'DA!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2546
Mesajın Direkt Linki Konu: "ANNE OLUNCA ANLADIM" BU HAFTA ANTALYA'DA!
    Gönderim Zamanı: 27 May 2009 Saat 17:10

Digiturk şehrinize geliyor...
“ANNE OLUNCA ANLADIM” BU HAFTA ANTALYA'DA!

“Anne Olunca Anladım”, “Digiturk Şehrinize Geliyor” projesi kapsamında 10 ilde gerçekleşecek olan panellerde anneler ve babalarla buluşuyor. Türkmax ve İz TV kanallarının ekran yüzleri ile halkı buluşturan yarım günlük paneller, 30 Mayıs Cumartesi günü Antalya'da devam ediyor.

30 Mayıs Cumartesi günü, 14.00-17.00 saatleri arasında Antalya Laura Alışveriş Merkezi’nde bize özel alanda tüm “Anne Olunca Anladım” dostlarıyla buluşuyoruz. Ünlü yüzlerin ve halkın katılacağı bu panellerde, sorulu-cevaplı (interaktif) bir program gerçekleştirilecek.

“Anne Olunca Anladım” programının yapımcısı ve sunucusu Hülya Yıldırım’ın da katılacağı bu panelde, Digiturk’ün ünlü yüzlerinin kitapları da hediye edilecek. Panele katılan isimler: Hülya Yıldırım, Hülya Aydın, Ayşe Tüter, Ceren Erginsoy, Savaş Karakaş, Nazım Alpman.

Düzenleyen Siddartha - 27 May 2009 Saat 17:12
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2009 Saat 22:11

Aaaayyy nasıl içim gitti bir bilseniz ben o gün sınava giriyorum ve katılamayacağım... Çok üzüldümmmmm.Disapprove Aslında mutlaka katılacağım demiştim ama sınavımla çakışacağı hiç aklıma gelmemişti. Kısmet değilmişUnhappy Nil de iyileşmeye başlamıştı. Olmazsa ona bakacak kişiyle beraber Nil benim adıma orda olurSmile inşallahKizBebek

Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 807
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2009 Saat 09:23
Sizleri burada görmek bizleri çok sevindirecek Big smile
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2009 Saat 14:19
SAYIN DUYGU SÖZERİ      28.05.2009

Digiturk Ailesi Laura AVM'de

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2009 Saat 14:21
Bu AVM'ye üyeyim ve tüm duyuruları gelir Haluk Bey. Bakın reklamınız yapılıyor sağlam yaniThumbs UpBig smile
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 807
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2009 Saat 15:00
Süpersin Duygu'cum
Yukarı Dön
SORY123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 16:20
bende kızımla orada olmayı çok isterdim ama o gün öğleden sonrada çalışmam gerek keske işim erken bitsede yetişebilsem :(  çok üzüldüm Cry
BEN ZATEN BİR İMZAYIM :)
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 23:01

Merhaba arkadaşlar.Smile

Bu sabah Nil’i apartman komşumuza teslim ettikten sonra ilk sınavıma gittim ve sınav erken bitti. Saat 11.00’de geldim ve kızımla biraz vakit geçirdikten sonra komşumuzun kızını dershaneden aldım eve getirdim ve saat 13.00 olmuştu.

Sonra ikinci sınavımın zamanına daha bir buçuk saat varken aniden Laura AVM’ye gitme kararı aldımLOL ama evden çıkarken komşum bana bir bankadan para yatırma işi olduğunu Nil’le gidemeyeceğini ve bana yatırmamın mümkün olup olmadığını sordu.Shocked Ben de tabi ki tamam dedim ama bütün bunları yapabilmek için bir buçuk saati çok iyi kullanmalıydım.Big smile

Hemen Evime çok da uzak olmayan Laura’ya gittim ve Hülya Hanım’ı bulmaya çalıştım. Programın yapılacağı yerde yoktu ve kuaförde olduğunu söylediler. Ben de hemen kuaföre indim ve Hülya Hanım’ı saçları yapılırken gördüm.Smile Saçları yapılana kadar muhabbet ettik ve bittiğinde de sizler için fotoğraf çektirmek istedik.Smile Hülya Hanım makyaj yapmadığını söyledi ama bence çok doğal ve güzeldi.Wink Sonra hemen ayrılmak zorundaydım çünkü daha bankaya para yatıracağım yerde ciddi park sorunu olduğundan otoparka koymam ve parayı yatırıp hemen sınav yerine gitmem gerekiyordu. Park yeri tıka basa doluydu ben de otopark görevlisine anahtarı verdim on dakikaya gelirim diyerek taksiye binip para yatırmam gereken yere gittim. Sonra saate bir baktım 15 dakika kalmışShocked taksiciye sınav yerine gidelim dedim ve amanın bir trafik ki sormayın…Confused 2 dakika gecikmeyle sınava girdim.Big smile İyi ki kendim gitmeye çalışmamışım yoksa daha çok gecikirdim çünkü sınav yerinde park yeri yoktu.LOL

Koşuşturmaca da olsa, dar zamanda da olsa sizi yeniden gördüğüme çok mutlu oldum Hülya Hanım. Çok tatlısınız ve sizi çok seviyorum.Star Bana zamanınızı ayırdığınız için yeniden teşekkür ediyorum.Clown İnanın yaşadığım heyecana değdi. Panele de katılmayı gerçekten çok isterdim. Kısmet olmadı umarım güzel geçmiştir.Smile

Sevgiler.KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.