|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 19:08 |
Hocam, oğlum4.5 yasında ve gecen hafta iki günlük oksurugunu limonlu valla atlatti ama birkaç gün sonra tekrar öksürük basladi ama dun ates de başladı.. 39.5larda ama hic ateş düşürücü vermedim.. Sadece limonlu bal, ser fiz. Ve bazen vicks. Dilinin üzeri beyaz ve agzi kokuyor ama acliktan kokuyormus gibi geldi bana.. Çünkü bütün gün hicbir şeyyyemesi sadece su içiyor. .ne yapmaliyim, aynen devam mi edeyim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesi devam ediyorsa, yarin bir "Kan Sayimi" yaptirin, WBC:15.5'dan fazla cikarsa, bir antibiyotik baslariz. Bana yazmadan hic ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, gece 2 gibi kuştuve sonra rahatladi aardından da ateşi düştü. Su an 37.8 ve gayet iyi.. Bu durumda test yaptirmama gerek yok değil mi.. Ancak sabah 2.5 yasindaki oğlum ateşle uyandi.. Sanirim ona bulasti. Ona da hic iilaç vermeden devam edeyim mi sormak istedim..teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, atlatti, kardesini de, ayni sekilde tedavi edin. Test filan gerekmez.
|
|
![]() |
|
Hocam, ateş düştü toparladi derken dum geceden beri durmayan bi öksürük var, bir iki defadir öksürmekten kusuyor. Ben yine de limonku bal, ser. Fiz ve vicks harici bir sey vermiyorum.. Dogru mudur..
Bir de kucuge de gecti demistim, o da atesini terleyerek kendiliğinden atlatti, dun iyiydi ama gece yine ateşlendi ve kuştu, kusunca ateşi de kendiliğinden geçti.. Ona da farklı hicbir şey vermiyorum.. Bu seneki grubun sekli mi bu anlamadim.. Tam geciyo derken tekrarliyor.. Bu şekilde devam ediyorum hocam..
|
|
![]() |
|
Hocam, ateşleri tekrarladı yine.. 39.6 larda..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Domuz Gribi geciriyorlar, SAKIN:Ilac/Antibiyotik kullanmayin..
Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam, bi güntam ggeçti diyoruz ertesi günyine ya aateşleri cikiyor ya da karinlari agriyor.. Bu sabah oğlum basil agriyo diye agladi.. Hafif de ateşi vardi.. Aslında ateşine müdahale etmek istemiyorum ama bas agrisi için mecburen Calpol verdim. .sizin başka tavsiyemiz olur mu..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|