|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
eliftuna
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 14:15 |
|
Hocam çocuklarla yazarken eksik olabiliyor. Yazdığım mikrop üremiş. anne olarak sormak ihtiyacı duydun saygilar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 18:55 |
|
Her Stafilokok; hastalik yapmaz...
Eger, adam gibi bir Laboratuvar olsa idi, Tipini soylerdi. 1- Stafilokokkus Aureus olacak. 2- Koagulase: (+) olacak... Boyle kus gibi; "stafilokok uredi" diye rapor verilemez..O keriz laboratuvara gidin ve benim soyledigigim iki maddeyi sorun... Cocukmu kandiriyorlar!! Tabii, doktorlarla anlasmali olduklarindan boyle canak rapor verip, doktorun sacmalamasina, hastayi kaziklamasina, sebep oluyorlar.. Hasta haric, herkez kazancli!! Oh ne ala memleket! Ben Cocuk ihtisasindan sonra, birde Mikrobiyoloji Ihtisasi yaptim, soran olursa soylersiniz. 12 Eylulden sonra, Kenan Evren, doktorlar aleyhinde konusunca, Ihtisas imtahanina girmeden, bir daha donmemek uzere, Universite den istifa edip ayrildim. Tayyip gelince de, Turkiye'den ayrildim.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Mar 2015 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
eliftuna
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 20:35 |
|
hocam ne deseniz haklısınız. hangi şey doğru hakkaten bu ülkede!! hocam eşim şehir dışında ve ben iki çocukla yalnızım o yüzden hastaneye gidip ayrıntılı olarak öğrenemedim. fakat online sistemlerinden baktığımda '' Kültür: Staphylococcus aureus üredi.'' şeklinde bir sonuç görüyorum. bu durumda ne yapabilirim?? saygılar.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 22:19 |
|
Onunda; Koagulasyon testinin yapilmis olmasi gerkirdi.. Koagulaz(+) olanlar tedavi gerektirir.
Eger, su anda cocuk iyi ise, hicbir sey yapmayin. Zira Koagulaz(+) Stafilokok enfeksiyonlari, cok ciddi ve agir enfeksiyonlardir... |
|
![]() |
|
eliftuna
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 16:35 |
|
Hocam şimdi hastaneden geliyorum. Üreyen mikrobu onemsemediler fakat ağzına baktı çok fazla geniz akıntısı var dedi ve Augmentin 600 yazdı on gün. 2*1.5 kullansın dedi. Ben de antibiyotik olmadan düzelmez mi dedim o da şeffaf değil baya yemyeşil akıyo yoğun dedi. Bu durumda ne yapalım hocam ateşi kalmadı ve halsizlik ve boğaz ağrısı dışında şikayeti yok boğazınin aktığından da şikayetçi hep öncesinden de yani. Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 22:20 |
|
Gordunmu bak!!!! Yapilanlarin tumu palavra idi.. Ben daha bastan, size ne dedim!!
Sadece; Serum fiz ile burun temizligi yapin, hergun banyo yaptirin. SAKIN Augmentin'i kullanmayin. Zaten Gribin sonuna gelmissiniz. |
|
![]() |
|
eliftuna
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 22:39 |
|
sonsuz saygılarımı sunuyorum.. ömrünüz uzun gönlünüz huzur dolsun..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|