|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2017 Saat 16:59 |
09,11,2013 doğumlu kızım yaklaşık 1 haftadır hafif burun akıntısı (hapşırınca ağlayınca akıyor) gece öksürükleri vardı şimdi bu belirtiler epey azaldı ancak 3 gündür keyifsiz oyun oynamak (koşmak zıplamak) istemiyor başım ağrıyor diyip ağlıyor, sırtıma alıp koşarak gezdirmemi çok sever teklif ettim denemek için tamam dedi sırtıma alıp çok kısa hareket eder etmez hemen acıyo diyip ağlamaya başım ağrıyor demeye başlayınca bende başının gerçekten ağrıdığına kanaat ettim, bende de olurdu benzer ağrılar sinüzit olduğumda, başımı hafif öne eğsem ağrıdan duramazdım acaba kızımda da benzer bir durum mu var? onun dışında iştahı da çok iyi değil, genel bir keyifsizlik hali var mız mız, ateş yok, baş ağrısının bugün 3.günü bitti, geçer diye bekledim ama geçmeyince size danışmak istedim ne olabilir ne tavsiye edersiniz hocam? İyi ki varsınız, Allah yardımcınız olsun dualarınızı kabul etsin, güvendiğimiz ve ilk aklımıza gelen isim sizsiniz, başarılar iyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarin hepsi; GRIP arazlaridir. Sadece, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Allah razı olsun hocam çok sağolun saygılar sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Hocam malesef başağrımız geçmedi:( başka hiçbir belirtisi yok burun akıntısı vs. İştahı biraz az ve hareketleri kısıtlandığı için keyifsiz (koşmak istiyor adımlarını hızlandırmaya başlayınca sankı başına bir şey düşmüş gibi boynunu kısıp sabit tutarak ağlamaya başlıyor) Onun dışında başka şikayeti yok, bu baş ağrısı nedir hocam bu yaşta başka bir sorun yoktur inşallah, geçmeyince endişelendik hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Hocam hastaneye götürmeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzit olmus; Sirt ustu yatar vaziyette; Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla damlatin.. ESKI mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|