Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim huzursuz ben mutsuz sf:6
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğim huzursuz ben mutsuz sf:6

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 14:40
Orjinalini yazan: TÜBAY TÜBAY Yazdı:

Orjinalini yazan: Cansu Cansu Yazdı:

Orjinalini yazan: TÜBAY TÜBAY Yazdı:

oyyy paşam şimdiden inatlaşıyorApprovecanım hepimizde dönemsel zorluklar oldu ama zamanla bu sıkıntısı geçiyor yeni değişik bişey çıkıyor. bunlar düzelince farklı zorluklarıo çıkacak. ne yapalım sağlıklı olsunlardaLOLLOLama hep böyle kalmaz sıkma kendibni rahat olmaya çalışLOLLOL
Tübayy bir gör hemde ne inatttLOLLOLLOL
bir de siniri var erkekiminnnn görsenLOLLOLLOL
oyyyy yesin teyzesi onun p.........niApprove
ooyyy tübayyyyLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:45
cansucum bizim oğlan da oğlak...Big smileBig smileBig smile daha öncede konuşmuştuk bunları, aynı sıkıntıları bende yaşadım.. yani bunları yaşarkentek başına baş etmek kabus gibi ... ama geçicek ve yerini başka sıkıntılar , şikayayetler alacak emin ol buna...
emre ile anlaşamıyorum şimdi... bana karşı çok zıt bir çocuk...çok üzülüyorm... herkes 2 yaş felaketi yaşıyor ama biz 3 yaş yaşıyoruz... ve bende senin gibi çaresizim...
netten çok okuyorum... bizim gibi olan o kadar çok anne arkadaşlarımız çok ki... onların deneyimlerini tecrübelerini okuyorum sıksık...
bununla ilgili anlatacağım çok durumlarım var.. Confused
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:52

seninki de inatçı mı öznur?

bir de bizim sorunumuz çok anneci benim oğlan.1 dakika bile benden ayrılmak istemiyor.
babası oyun oynatmaya çalışıyor onu bile istemiyor benimle oynasın,benim kucağımda dursun hiç inmesiin istiyorr.inanılmaz naz yapıyor bana sürekli mız mız.
başka kimseye öyle yapmıyorTongue
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 19:11

bir de bizim sorunumuz çok anneci benim oğlan.1 dakika bile benden ayrılmak istemiyor.
babası oyun oynatmaya çalışıyor onu bile istemiyor benimle oynasın,benim kucağımda dursun hiç inmesiin istiyorr.inanılmaz naz yapıyor bana sürekli mız mız.

evet canım inanılmaz bir inat.. tabi hööd diyene kadar canımBig smileBig smile
canım böyle olmasının sebebi seninle daha çok zaman  geçirdiği içiçn.. çünkü sen her an tüm isteklerini..yerine getirdiğin için ve bunu başkasının yapamayacağını düşündüğü için senden kopamıyor... bu emzirdiğin sürece böyle devam edecek... memeden kesince düzelir...  yine seninle olmayı ister ama şimdiki gibi olmaz...Embarrassed
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2481
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 19:55

oğlum oğlak burcu canım.en büyük özelliği inatçı olmasıLOL
çalışmıyorum kendim bakıyorum bebeğime.
yardım edebilecek kimse yok en büyük sorun bu zaten malesef.
1 saat bile dinlenmeye fırsatım yokkConfusedConfused
güzel arkadaşım, ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum, alt değiştirmek kabus, yemek saati gelince derin bir offf çekiyorum, fermuarlı ve düğmeli gömlek gibi kıyafetlerini giymek istemiyor, bahçivan pantolanları yepyeni duruyor, mümkün değil giydiremiyorum, ellerimle ördüğüm mis gibi yelek, hırka hiçbirini giymiyor, 99 isteiğini yapıp 1 tanesini yapmazsam kıyamet kopuyor, bazen sırf sinirlenmesin, sonra yatıştırması daha zor oluyor diye yapıyorum, ama yine mutlu değil, perşembe günü 235 tl verip( offf offf) çocuk psikologuna gideceğiz, bakalım küçük beyin derdi neymiş? aldığım tiyorları sizinle paylaşırım...inan kendime birşey alamıyorum, ama Alp beyin açtığı sorunlar o kadar çok ki, artık mecbur vereceğiz parayı..ben de tek bakıyorum, 1 bardak su verenim yok, bir de yavrumuz zor bebek olunca hayat katlanılmaz oluyor...
bazen uslu bebek görünce ben nerede hata yaptım diyorsun???dimi?
ama sanırım insanoğlu bencil bir yaratık, acı ama insanın yavrusu bile annesini acımasızca kullanabiliyor, ben kabullenemiyorum, ama etrafımda herkes bunu söylüyor 
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 23:55
Canım seninki 2 yaş sendromunda mı acaba yoksa hep mi böyleydi.
aslında benim oğlum tam olarak böyle değil özünde de sakin, hırçın olmayan bir bebek
en büyük ama eeennnn büüyüükkk sorunumuz maleseff uykuu sorunu.
doğduğundan berii uyku sorunu yaşıyoruz vee tüm yaşanalarının altında uyku problemi var.
uykusuz olan bebek nasıl huzurlu olsun kiii.
ama uyuduğu zamanlar değmeyin keyfine oluyor.
şu uyku sorunumuz bir bitsee inanıyorum çok şey düzelecek.

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 23:57
Orjinalini yazan: emre emre Yazdı:

evet canım inanılmaz bir inat.. tabi hööd diyene kadar canımBig smileBig smile
canım böyle olmasının sebebi seninle daha çok zaman  geçirdiği içiçn.. çünkü sen her an tüm isteklerini..yerine getirdiğin için ve bunu başkasının yapamayacağını düşündüğü için senden kopamıyor... bu emzirdiğin sürece böyle devam edecek... memeden kesince düzelir...  yine seninle olmayı ister ama şimdiki gibi olmaz...Embarrassed
öznurcum evet haklısın emzirmenin etkisi yok değil bana aşırı bağlı olmasında.
Allah kısmet ederse ben 2 yaşına kadar emzirmeyi istiyorum.
o zaman 1 sene daha mı böyle yapışıkkk gezeceğizz yaniiLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.