Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 12 Tem 2009 Saat 20:20 |
ırmak,nehir,ela bunlar çok güzel...
ben 6 ay boyunca kızım olcak diye biliyordum açelya ezgi ve ela naz arasında kalmıştık. en son ela demiştik. ama erkek olunca kaldı 
ben cemre ismini çok beğeniyorum. ceren de olabilir. sude ismide güzel.
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi
Puanlar: 3509
|
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2009 Saat 18:39 |
ya aslında bizede 6 ay boyunca kimse kesin kız yada kesin erkek demedi..3 doktor kız gibi ama kesin değil göstermiyo dedi.bi taneside erkek gibi dedi.ama kesin değil taabi.en son bi doktora gittim cinsiyet öğrenmek için.o da kesin kız dedi .ama bilmiyorum ağustosta kendi doktoruma gidicem bakalım o zaman netleşir heralde.ama erkek ismide kız ismide netleşti kafamda.erkek olursa batuhan efe koyucaz kız olursa ipek nazlı..sizce nasıl?bu arada hepinize teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için..
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12436
|
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2009 Saat 20:02 |
Ben kızıma isim belirlerken zaten aklında olanlar vardı.Eşime şu seçenekleri sundum: Zeynep Sude veya Dilara Ceylin.Eşimde Zeynep Sude de karar verdi...
Seçtiğin isimlerde güzel bence...
|
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 10:19 |
seçtiğin isim güzel bence
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
|
 |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi
Puanlar: 3509
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 12:13 |
tamam o zaman kurtuldunuz benden arkadaşlar:)huzurlarınızda kızımın ismini ipek nazlı koyuyorum 
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 12:39 |
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 13:37 |
ipek nazlı çok güzel bi isim,pamuk gibi zaif narin birini çağrıştırıyor,ismiyle büyüsün kızımız
ben de çift isimleri çok seviyorum ama kullanamadığım için koymayı düşünmüyorum..oğlumun adı muhammet seha,ama biz sadece seha diyoruz,çok nadir muhammet seha diye sesleniyoruz,genelde büyüklerimiz söylüyor.eskiden madem söylemicen neden iki isim koyarsın çocuğunu diye düşünürdüm öyle koyup söylemeyenleri..ama biz zaten söylemek için değil,sadece muhammet ismi mutlaka konulsun diye düşündüğümüz için koyduk.
bir gün çocuk düşünürsem,ve kızım olursa,ismi ikra olucaktır.
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
kudretnas
Üye
Puanlar: 11
|
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2009 Saat 16:48 |
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:  yalnız benim dğuma 45 gün faan var ve bir kızım olacak allahın izni ile adını biz eylül nisa düşündük sizce nasıl
|
EYLÜLNİSA
|
 |