Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fistiktuanam
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 379
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 22:26 |
AKREPBen isterdim ki,
şüpheleniyorum, inceliyorum" şeklindeki sözler Akrep burcunu anlatır.
Uğurlu günü Salı, uğurlu sayısı 9, gezegeni Plüton'dur. Çalışkan,
becerikli, başarılı, kararlı; ancak kaprisli, gizemli ve ilginç bir
çocuktur. "Çocuğum laf dinlemiyor, bir köşeye çekilip kendi kendine
düşünüyor, bildiğini okuyor gibi" cümleler Akrep ebeveynlerininindir.
Çünkü Akrep, uçların insanıdır. Her an kendini aşmaya çalışır. Ve bu
sırada da gel-gitler yaşar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye
bayılır ve çevresindeki enerjiyi emmesiyle tanınır. Ağlamaya
başladığında nedenini tahmin etmek sizin için zordur, çünkü küçük
Akrep'iniz gizeminden de ödün vermez. İktidar çatışmaları ise onunla
kaçınılmazdır, çünkü çevresindeki herkesin kendi plan ve kurallarına
uymasını bekler. Ne istediğini bilir ve bunu da açıkça ifade eder.
Dilerse okulun en başarılı öğrencisi olur, ama istemezse onu yerinden
bile kıpırdatamazsınız. Onunla anlamlı bir iletişim için, güvenini
kazanmanız ve derin duygularını sezebilmeniz gerekir. Akrep burcunun
üreme ve genital organları hassastır. offf offf gercekten cogu dogru simdiden inatci olucagi belli yandik yandik  TESEKÜRLER
|
|
 |
belma
Altın Üye
Puanlar: 4440
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 22:39 |
BOĞA
"Benim, ben buna sahibim, sahip olmak için beklerim" gibi sözler, Boğa burcunu anlatan sözlerdir. Uğurlu günü Cuma, uğurlu sayısı 6, gezegeni Venüs'tür. İnatçı ve mücadeleci bir bebekken; kaprisli, dediğim dedik, isteklerini zorla yerine getirtmeye çalışan bir çocuk olur. Genelde sessiz ve sakin olarak tanımlansa da, sınırları zorlandığında feryadı basar. Oyuncaklarını ve evini sahiplenir. Israr ve tahakkümden hoşlanmaz. Bebekliğinden itibaren güçlü ve sağlıklı olan küçük Boğa'nın tek isteği sevgi ve şefkattir. Azarlayarak, eleştirerek ve hele de cezalandırarak onu terbiye edemezsiniz. Ayrıca Boğa çocuğu, bilmesi gereken her şeyi yeri ve sırası geldikçe öğrenir. O nedenle ona yeni şeyler öğretirken hırslı ve ısrarcı bir tutum sergilemeyin. Tam tersi yumuşak bir tutum izleyin. Boğa burcunun boyun ve ense bölgesi hassas olduğundan, boğaz ve kulakla ilgili sağlık sorunları görülebilir.
Aynı Kaan ı anlatıyor bu kadar olur yani  Ellerine sağlık canım 
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5273
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 22:45 |
senacım Yazdı:
BOĞA "Benim, ben buna sahibim, sahip olmak için beklerim" gibi sözler, Boğa burcunu anlatan sözlerdir. Uğurlu günü Cuma, uğurlu sayısı 6, gezegeni Venüs'tür. İnatçı ve mücadeleci bir bebekken; kaprisli, dediğim dedik, isteklerini zorla yerine getirtmeye çalışan bir çocuk olur. Genelde sessiz ve sakin olarak tanımlansa da, sınırları zorlandığında feryadı basar. Oyuncaklarını ve evini sahiplenir. Israr ve tahakkümden hoşlanmaz. Bebekliğinden itibaren güçlü ve sağlıklı olan küçük Boğa'nın tek isteği sevgi ve şefkattir. Azarlayarak, eleştirerek ve hele de cezalandırarak onu terbiye edemezsiniz. Ayrıca Boğa çocuğu, bilmesi gereken her şeyi yeri ve sırası geldikçe öğrenir. O nedenle ona yeni şeyler öğretirken hırslı ve ısrarcı bir tutum sergilemeyin. Tam tersi yumuşak bir tutum izleyin. Boğa burcunun boyun ve ense bölgesi hassas olduğundan, boğaz ve kulakla ilgili sağlık sorunları görülebilir.
Aynı Kaan ı anlatıyor bu kadar olur yani  Ellerine sağlık canım  |
isimleri ,tipleri ve burçları aynı ikisinin de 
|
 |
bıdık
Katılımcı Üye
Puanlar: 585
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 22:56 |
YENGEÇ
"Hissediyorum, yine aşık oldum" Yengeç burcunu anlatan sözlerdir. Uğurlu günü Pazartesi, uğurlu sayısı 2, gezegeni Ay'dır. Her bebek gibi tatlı, şirin ama duygusal, söz dinlemez, anlaşılmaz ve alıngandır Yengeç bebeği… Hassas ve içlidir. Ona gereken ilgi ve şefkati gösterip, ilk günlerden itibaren güven ilişkisi kurarsanız ne ala… Aksi taktirde, küçük Yengeç'iniz içine kapanacak, ileride de insanlarla yakın ilişkiler kurmaktan çekinecek ve hırçınlaşacaktır. Çünkü Yengeçler ya hep, ya hiç duygusallığı ile hareket ederler. Ya birdenbire en yükseğe çıkmak ya da yerinden kıpırdamamak… Kızdığında veya küstüğünde, ona sevgiyle yaklaşarak, kucaklayıp, öperek, saçlarını okşayarak gönlünü alabilirsiniz. Aşırı yemeye başlamışsa, anlayın ki duygusal bir kırgınlık ya da tatminsizlik yaşamıştır. Abur cubur yemesine engel olmanız yerinde olur, çünkü Yengeç'in en hassas bölgesi midesidir. Alerji yapan yiyeceklerden de uzak durması gerekir, zira cildi hassastır, çabuk etkilenir  
çok doğru gerçekten bir çok şey uyuyor helede alerji yapan yiyeceklerden uzak durması ve cildinin hassaslığı çok doğru.. 
|
|
 |
tugbayusuf
Katılımcı Üye
Puanlar: 650
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 23:49 |
BAŞAK
"Ben bu şekilde analiz ettim, ayrıştırıyorum, araştırıyorum" şeklindeki sözler Başak'ı tanımlar. Uğurlu günü Çarşamba, uğurlu sayısı 5, gezegeni Merkür'dür. Zeki bakışlı, hareketli bir bebektir; aynı zamanda da isteklerinin sonu olmayan dediğim dedik bir bebek… Büyüdükçe, utangaç ama meraklı bir çocuk olur. Uyumlu gibi gözükse de istekleri yerine gelmediğinde ya da hayal kırıklığı yaşadığında öfke seline kapılıp ortalığı birbirine katabilir. Ayrıca, mızmızlanmak ve mükemmelliyetçilik de Başak çocuğunun tipik özelliğidir. Detaycıdır ve hayatının belli bir düzende gitmesini ister. Yemek konusunda da çok seçicidir. Okul hayatında zekası ve merak duygusu sayesinde başarılı olur. Bebekliğinden itibaren kendi kendine yetebilen bir tip olmasına rağmen, sosyalleşmeyi ve paylaşmayı da sever. Başak burcunun sindirim ve merkezi sinir sistemi hassastır.
gerçkten sinirli ve mızmız ilerdede çok titiz olurmu acabaa  
|
|
 |
meral75
Katılımcı Üye
Puanlar: 165
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2008 Saat 00:21 |
TERAZİ
"Dengeliyorum, bağdaştırıyorum, barıştırıyorum, barıştırırım ve tartarım" Terazi'yi ifade eden söylemlerdir. Uğurlu günü Cuma, uğurlu sayısı 6'dır. Gezegeni Venüs'tür. Biraz çekingen ve uyuşuk, fakat çok sevimli bir bebektir. Daha bebekken bile tehlikelerden uzak durur ve çok az ağlar. Yaramazlık onun uzağından bile geçmez, sevilmek için yaratılmıştır. Büyüdüğünde de akıllı, uslu, sevimli, alımlı, ilgi odağı bir çocuk olur. Kendisini geliştirebileceği her alana rahatça kanalize eder. Yetenekli ve iyimserdir; doğru yönlendirilirse çok başarılı olur. Üstelik, konuşmayı ve sosyalleşmeyi olduğu gibi paylaşmayı da çok sever. Estetik ve adalet, küçük Terazi için çok önemlidir. Çevresini güzelleştirmeye çalışır, eksiklik gördüğünde eleştirir. Adil olmadığına inandığı bir davranış karşısında, isyankar yanı ön plana çıkabilir; ya düzeltir ya da oradan uzaklaşır. Terazi burcunun böbrekleri ve bel bölgesi hassastır.  tesekkürler canim
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3307
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2008 Saat 11:14 |
|
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2008 Saat 11:34 |
Benim İkizler   yengeç burcu...Evcimen olurlarmışAyyy inşallah...
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |