Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek saglıklı değilse?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebek saglıklı değilse?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2355
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2010 Saat 17:56
öncelikle merhaba.........sorun çok zor bir soru........duygularımla hareket etmez mantığımla hareket etmeye çalışırdım.
öncelikle böyle bir durumda maddi imkalarımı gözden geçiririm........çünkü ben öldükten sonra onun yaşamını garanti altına almak isterim..............ona sunabileceğim imkan varsa yola devam ederdim ama yoksa....imkanlarım......onu yaşama atmak çok büyük bir hata olur diye düşünüyorum.......
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2010 Saat 18:43
bir kaç kez gittim geldim bu topiğe belki burada bu testi yaptırıp sonucunda bebeğini aldırmış annelerde vardır yazımız onların canını acıtır bu olsun istemem fakat yinede fikrimi belirtmek isterim bir anne için en kötü durumdur bu durum RABBİM hiç bir anneye bu kararı vermek zorunda bırakmasın Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin MEVLAM  .Amin

Çok yakın arkadaşımın kızı dawn sendromlu doğdu hamilelikte bilmiyorlardı bilsemde asla aldırmazdım diyor annesi görseniz o kadar tatlı o kadar şeker ki maşallah.Ona yaşama hakkı vermemek ne derece doğruolurdu  bir kez daha düşünülmeli diyorum Ying Yang

Düzenleyen tontinitırtıl - 28 Kas 2010 Saat 18:46
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2010 Saat 19:31
ben hamile kalmadan önce ne akılsa dr.gitmiştim bazı testler yaptı ve beni çok korkuttu toksaplazama var sizde dedi (kedimikrobu)halk arasında düşük ve sakat doğum yapabilirsiniz dedi ve bu testleri yaptırdım fakat aldırmak için değil hazırlıklı olmak için çok şükür rabbimime böyle bişey yoktu hazırlıksız olmak istemedim

Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2010 Saat 23:31
Gerçekten zor bir soru. Bende hamileliğimin ilk 3 ayında sorunlar yaşadım. Bebeğimde sorun olduğu söylendi. (Mesanesinde) Gerekli bütün testleri yaptırdım. En zor genetik testleri bile göze aldım. Girmediğim ultrason, dopler kalmadı. En sonunda bebeğimdeki sorun kalmadı (Allah'ıma şükürler olsun ) ve ben bebeğimin sağlıklı olacağından emin olarak hamileliğime devam etme kararı aldım.

Eğer bir sorun olsaydı; ki bu mesanedeki sorun bebeğimin böbrek hastası doğması demekti. Ben kesinlikle aldırırdım. Acılar çekeceğini bile bile onu dünyaya getirmek ve o acı çekerken elinden hiçbişey gelmemesi korkunç bişey olurdu.

SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
fragolinatuttarossa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2010 Saat 00:27
Bende zaten maddi imkanlarımızı göze alıpta bu karara varmıştım birde ben 35 yaşında olduğum için... cok cok genç değiliz ve biz gidince kizima buyük bir sonumluluk bırakmış olurum ve buna hakkım yok.

Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz yanıtlar için.

p.s. bazen (bu ülkede) sokakta dolaşırken ne kadar sakat insan olduğunu dikkatimi çekiyor... acaba bu insanların anneleri aldırmadıkları itemediklerindenmi yoksa başka bir neden varmi? Tabi akraba evliliğide var... yurt dışında olmayan bir durum :(

Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2010 Saat 08:31
insan başına gelmeden ne cevap verse yalan olur. mevlam kimseye yaşatmasınNuke
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
bereketlim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2010 Saat 10:45
Rabbim çekemeyeceğimiz imtihanlar yaşatmasın öncelikle hep dua ederim ben bu konuda. ve şunu düşünürüm bir anlık kazalar sonradan asla eskiye dönemeyecek hale getirebiliyor, bir rehabilitasyn merkezinde bir hanım vardı çocuğunu salıncakta sallarken nasıl olduysa çocuğunun başı bir yere sıkışmış ve bazı beyin fonksiyonların kaybetmiş çocuğu yaşıyor ama eskisi gibi değil.. yani hiç bir garantımiz yok anne karnında böyle bir durum öğrenilse çok çok zordur anne için Allahım korusun, sonradan böyle bir durumla karşılaşmak da çok zordur. sanırım dua etmekten başka çaremiz yok.
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2010 Saat 11:33
banadaa renkli doplerde böbrek genislemesi var dediler buda azda olsa down sendromu bulgusuu dedi istersen amniosentez yaptırr dediiii dünya basıma yıkıldııı seni çok iyi anlıyormm cok üzüldüm çok agladımm baska doktorlara gittimm ama yaptırmadım amniosentezii çok dua ettim gelecek aya bidaha gittim rutin kontrollerime dr bu sefer dediki böbrekleri normale dönmüss niye taktın o kadar  kafana düşünn bana istersen amniosentez bilee yaptırablirsin diyooo sonrada neden taktın kfana o kdr diyoo ona uyup amniosentez yaptırsaydımm belkii 200 de 1 düsük riskinii gözee almıss bebeğimi kaybetmiş olacaktmm sonra diger ay tekrar gittim yine böbrekleri normal dedii bişi yok dedii ve bir arkadasımın kayınpederi hastanede profesörr dü arkadasınmın gebeliğini kayınpederii takip ettii herseyiyle o ilgilendii tüm testleri yapıldı bebekk gayet saglıklı görünüyorduu ama bebek down sendromlu dogduu Allahın takdirine sual olunmuyo iştee umarım senin içindee bebeğin içindee iyi olur hersey saglıklı sıhatli alırsın kucagına
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.