Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek saglıklı değilse?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebek saglıklı değilse?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MELODİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 657
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2010 Saat 15:19
Orjinalini yazan: yunahu yunahu Yazdı:

arkadaşım öncelikle kendi fikrini cesurca belirttiğin için seni kutlarım bir çok kadın bunu düşünse bile başkalarına dile getiremez...

bizde ise;
eşim iki hamileliğimde de bu testlerin gereksiz olduğunu savunur sanki sorun çıksa aldıracakmıyız diyip dururdu yinede yaptırdım tabi testleriSmile lakin...
evet haklı bi sorun çıktı diye down sendromu vaya başka bişey farketmez yavru benim vavrum aldırmazdım ama bunun doğumdan sonra öğrenip şaşkınlıkla üzüntüyle karşılanması belkide depresyona sokup ne bebeğime ne kendime hayrımın olmamasımı yoksa tüm bu durumdan haberdar olarak kendimi  böyle durumda ne yapmam gereken eğitimler alarak psikolojik olarak hazırlayarak mı doğuma girmek daha hayırlı olur,
kızlar benim iki çocuğumdada gittiğim doktorum aldırmıyacağım için testlere gerek yok dedi ve yaptırmadık evladımın herşeyi kabulümdür
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2011 Saat 15:49
tabiki evladımızın herşeyi kabulumuz fakat yinede test yaptırmakta fayda var çünkü bazı rahatsızlıklar anne karnında farkedilip tedavi edilebiliyor..

Allahım hiç bir anneyi evladıyla sınamasın inş.Amin
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2011 Saat 16:38
Bunu bende hep düşünürüm...sadece down sendromu değil tamemen engelli olsa ne yapardım diye..Ama hep ikilemde kaldım..
Kendi kendime...
1:Allah onu sana bu şekilde verdi bu şekilde doğurup büyüteceksin...
2:Allahın vediği cana kıyılmaz ama ben yaşadığım sürece onunla ilğilenirim...ya ben ve babası ölünce onu bu dünyada bi çare muhtaç bırakmak ne kadar doğru...
Şu an yine hamileyim Allahım sağlıklı bir evlat versin inşallah ama...
bu ikilem hep kafamı kurcalıyor...
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.