Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ben mi yanlış yapıyorum onlar mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuben mi yanlış yapıyorum onlar mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2009 Saat 13:10
Nasil basariyorsun bunu?
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2009 Saat 13:12
Akrabalar icinde yasit cocuk hiic yok. Bir Elif bir Eymen bir de Irem...
Baska cocuk yok
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2009 Saat 14:18
naz süpersin yaaaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2009 Saat 14:23
Zaman insanları anlayışları ve kültürleri değiştiriyor. İnsanlar artık daha bencil. Bu benciilk çocuk yetiştirme sistemlerine de yansıyor. Ezilmesin ağlamasın zor durumda kalmasın diye sen de vur diyorlar. Bunu anlayabiliyorum aslında. Sonra çocuklar da şaşırıyorlar nasıl davranacaklarını. Bir de tv programalrını düşünün çizgi filmler bile şiddet dolu. Biz Polyana seyrettik, şeker kız candy seyrettik, şimdikiler savaş oyunları oynuyorlar. Vurmak kırmak zarar vermek kendini savunma adı altında kavgaya dönüştü. Valla ben oğlumu ezdirmiyorum. Gözümün önünde oğlumun oyuncağını alan yada oğlumu ittiren kaktıran çocuğa kendi annesi babası önünde kızıyorum sonrada çocuğun ailesine fırça kayıyorum ben dellenince zaten onlarda sahip çıkıyorlar. Aynı şeyi oğluma da yapıyorum onunda diğer çocuklara zarar vermesini önlemeye çalışıyorum. Bir de bazı anneler mahsus çocuklarının yaptıkları taşkınlığ ıgörmezden geliyorlar işlerine öyle geldikleri için. Bile bile gözlerine sokmak en doğrusu bence.
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2009 Saat 09:46
bende eltimin oğlundan yana dertliyim bilal doğduğundan beri hep hırpalamaya çalışır bilal daha bebekti ben emziriyorum sandalyadeyim o arkama geçmiş arkadan çocuğun parmaklarını çeviriyor bilal yaygarayı basınca anladık ne olduğunu
hala daha vurur sıkar ben yapmamasını söylüyorum yeri gelior kızıyorum Angryama yapacak bişey yok anlamıyor annesine bile vurduğu oluyor oda istemez kadın zorda onunla
geçenlerde yine bilali ağlattı bende ona sen ona böyle davranarak onada öğretiyorsun oda senin kardeşine yapacak dedim (annesi 6 aylık hamile)gidip annesine ne dese beğenirsiniz ben bilali bıçakla kesicem demiş eltim söyledi Confused
aslında bence çok saldırgan olduğu için bir doktora götürmeleri şart belki tedavisi vardır
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2009 Saat 10:05
Kac yasinda Nurten?

Sanirim yas doneminden, Elif oyle anlattigin gibi saldirgan degil. Ama bazen "seni babama babanneme soyleyecegim dovsunler, sen öl, sen kötü annesin" gibi seyler soyluyor.
Eltinin oglunun bu donemi de umarim gecicidir.
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 00:41
hepinize teşekkür ederim sevgili anneler 
bir ben böyleyim zannediyordum ama gördümki çoğunuz aynı sorunu yaşıyorsunuz niye böyle insanlar anlamıyorum  aslında en iyisi naz altun gibi yapmak nasıl başardınız bilmiyorum bizede fikir verin

oğlum okula başladı hiç içim rahat değil çok mazlum bir çocuktur yaşca büyük bir çocuk hemen kafayı oğluma takmış gelip gidip laf atıyormuş okulda
 müdahale etsem mi kendi başına mı çözse? öğretmenlerine mi söylesem  öyle karmakarışığım çok üzülüyorum  kafayı bunlara takmaktan nefes darlığı başladı bendede en iyisi bir uzmana başvurmak olacak sanırımda bu maddiyatla  ne kadar gidebiliriz 

Düzenleyen esma24 - 25 Eyl 2009 Saat 00:44
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 09:55
biz doğruyu yapıyoruz....bizimde başımızda var...simayıda okulda dün sinir etmiş bir çocuk...bugün gidicem okula çocukla güzel bir şekilde konuşucam....tekrar ederse annesiyle irtibata geçicem..seninkine laf atıyomuş...benimkine dün ayağını kafasına sürmüş....ben tabi çileden çıktım...buda simayın sessizliğinden kaynaklanıyor....eşim dün akşam simaya diyorki...kızım annene benze birazLOL
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.