|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
ebrudemi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bir gunluk ateş ve bogaz agrısı sonrasıGönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 22:13 |
|
Merhabalar hocam, oncelikle bu fırsatı verdiginiz için cok tesekkur ederim, sizden baska guvenecek kimsemiz yok, durum resimdeki gibi, kızım 7 yaşında boy 1.36 kilo 32. 2 gun once yavas yavas yukselip 39,4 bulan ateşi çıktı, limonlu zencefilli bal, ardından soganlı sarımsaklı su verdim, gece oldugu için tylenol verdim, bogaz agrısı ve bas agrısı vardı, sabaha kadar atesi dustu, en son ter attı ve bir daha ateşi çıkmadı bugun de ateş yok, ama dilinde sonradan kaybolan beyaz kabarcıklar cıkınca doktora gordum, samki dilinin arkası da beyazdı, doktor zinnat 250 mg verdi bogazı cok kotu kullanacak bu iki siseyi dedi, malesef kan tahlili yaptıramıyoruz, endişe duzeyi cok cok yuksek bır cocuk, korkunca bazen kekelemeye baslıyor, o yuzden lokosit degerini bilemiyoruz, 2 gundur iliadin pedi dıkıyorum gunde 2 kere 2 ser puf cunku gece agzı acık uyuyor horluyor ve agzından kopuk geliyor, kimi zaman da uyurken nefesini tutup 5 saniye falan gec nefes veriyor ozellikle burnu tıkalı oldugunda, grip aşısı ben oluyorum meslegımden dolayı, ona da yaptırıyorum, bu veriler ile antibiyotik verilir mi?
http://i.hizliresim.com/1YgnB5.jpg
|
|
![]() |
|
ebrudemi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 22:18 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 23:07 |
|
Tertemiz bir dil ve Agiz... SAKIN; Antibiyotik vermeyin, basiniza is alirsiniz.
Grip geciriyor, Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Alt Forum yazilarini iyi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Şub 2015 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
ebrudemi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 23:13 |
|
Allah sizi basımızdan eksik etmesin hocam, milyonlarca kişinin duasını alıyorsunuz, cok cok tesekkur ederiz.
|
|
![]() |
|
ebrudemi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2015 Saat 14:28 |
|
Hocam tekrar merhabalar, ufaklıgın grip 15. Gunde ve yavas yavas gidiyor dediklerinizi uygulayarak. Bu sefer sorum kendim için, ben cocuk hastalıkları uzerine temel bir tıp kitabı okumak istiyorum, orjinal ingilizce olarak, hiç alanım degil, kendim ingilizce öğretmeniyim, ama tek çare bu kaldı, internette nelson' text book of pediatrics i buldum, tavsiye eder misiniz?ya da ne okumalı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2015 Saat 04:05 |
|
En iyisidir ama, biraz Profesyonelcedir. Ansiklopedi gibi kullanabilirsiniz.
Sizdeki merak, emin olun; Turk Cocuk doktorlarinin cogunda yoktur.. |
|
![]() |
|
ebrudemi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2015 Saat 07:37 |
|
Sagolun hocam, hemen sipariş edeyim amazondan, tekrar tekrar teşekkürler, sevgi ve saygılarımla
|
|
![]() |
|
spancm
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 00:19 |
|
Kitabin turkceye cevirisi var midir acaba?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|