|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117582 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 03:29 |
Hocam merhaba.benim kızım 6 yaşını yeni bitirdi. Eskiden gelen astım bronşiyal durumu
Mevcut. Doktor takibi ile filexotat ve süngüler hap kullanıyor. Sürekli olan durumu bronşitin zatürreye çevirmesi. Geçen 3 sefer zatürre olmuştu. Şu an ise yaklaşık 1.5 Aydır süren öksürük var. Macrol 250 mg 10 günlük 3 2 kere kullanıldı.ancak geçen hastalık tekrarladı şu an. Ateş Yok, halsizlik yok. Sadece öksürük ve burundan yeşilimsi ya da sarımsı balgam çıkarma durumu var. Öksürük tekrar artınca akciğer grafiğinde 2 hafta önce çekilen grafiğinden daha fazla bir artış var. Verilen günde 4 kez ventolin ve pulmicort verildi 5 gunluk. Sonra kontrol. Ancak 3 gundur vermemize ragmen ilk gece oksuruk azaldi.ancak tekrarlayan durum geçmeyen öksürük. Kafamız karıştı iyice. Viral enfeksiyon neden geçmesi hala.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117582 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Feci bir kazik yemissiniz... O "eskiden gelen Astim" hikayesi tamamen yalan.. Dusmussunuz sahtekar bir dolandiricinin eline, surunup duruyorsunuz.. 1- Turk doktorlari yeminli olduklari icin; ASLA Grip teshis etmezler.. 5 seneden beri cocugunuza hic Grip teshisi konmamasini nasil izah edersiniz??? 2- Gripli bir hastaya; Astim ilaclari verilince, viruslarin Akcigerlere inmesini onlemek icin, olusan brons daralmalarini; tam tersine genisletirsiniz ve viruslar cok kolay, akcigerleri istila ederler.. 3- Bir de astim ilaclari yaninda; Kortizonlu spreylerin kullanilmasi ile, vucut bu istilaci viruslara tepki gosteremez!! Yarattiklari gecici "Sahte iyilik hali" ile sizi bir sure bir guzel kandirirlar ama, Akcigerler bir noktadan sonra, kortizon'a ragmen isyan ederler ve cok siddetli tepki verirler.. Ben bunlari 10 seneden beri : "Sahtekarligin 3 Safhasi " diyerek anlatiyorum.. Sizin durumunuza benzer ailelerinde hikayelerini okuyun. Bu SAHTEKAR doktorlari bu sekilde egiten Tip Fakulteleri var.. BUTUN ilaclari ATIN, Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. O sahtekar assagilik doktora da bir daha gitmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2018 Saat 03:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|