|
Boğaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2022 Saat 17:55 |
Hocam geçen hafta boğazı tüm beyaz beyaz iplik şeklinde idi doktor boğaz enfeksiyonu demişti ateş ve agizda kokuda vardı antibiyotik yazmisdi 400 Luk bir hafta kullandık üstünden bir hafta geçti bugün yine burnu akmaya başladı üstelik bir az katı ve rengi sarı yeşil gibiydi balgamı da öyle çıktı şimdi de ateşi çıktı boğazına baktım yine beyaz beyaz uzun çizgiler var boğazında ama bu sefer ağzında koku yok dilini şu an bilemiyorum cunki mandalina yedi ondan sarı ola bilir ama halsiz başım ağrıyor diyor tekrar wbc yaptırayım mi ya da şöyle sorayım hastalık tekrar geri mi döndü bir 5 gün geçti üstünden sadece
|
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğazı agridiginda strep a testi yapılmamıştı ve antibiyotik 7 gunluktu eğer o streptokok olmuşsa ve yine tekrar etmişse bu kalp ve ya böbrek tutulmalarina yol acmismidir hocam boğazının kaç gündür böyle olduğundan haberim yok yeni gördüm
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burnu akmaya basladiysa grip suan cocugunuz gecmis olsun
|
|
![]() |
|
Burun ile ilgisi yok sorumun ben boğazını içindeki peynir gibi görüntüyü soruyorum hocama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Peynir gibi gorunum", Enfeksiyoz Mononukleoz belirtisidir. 1 hafta ates yapar. Eski cevaplarimi, bugunden
geriye giderek okuyun.
Antibiyotik alirken, Strep-A Testi uygulanamaz. Turk cocuk doktorlarinin dediklerine sakin inanmayin. Belli ki; o antibiyotik bile bosuna verilmis. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
|
Şunu da sorayım Hocam ara sıra balgam çıkarmak için kusuyor kusmukta siyah gibi parçacıklar var ele gelmiyor pecetede izi kalıyor bir de bu gün burnunun yan tarafını yanağa doğru acıldığını söyledi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|