|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2017 Saat 18:17 |
Merhabalar doktor bey. Oğlum 9aylık 8 kilo 71.5 cm. 3gündür geçmeyen ateşi var, az ama Havlar gibi öksürüyor, sesi boğuk çıkıyor, burnu tıkalı. Bugün de ateslenince Dr a götürdüm . Bricanly 3gun 1cay kaşığı sabah aksam kullan dedi, 10gun 12 saatte bir bir cay kaşığı zaditen verdi, iliadin damla verdi. Ust solunum yolu enfeksiyonu var dedi. Ocak ayında da bronsolit olmustu alerjik bi bebek dedi. Ses telleri sıkıntılı dedi önemli bir sey yok dedi. Kalbinde de üfürüm var kardiyolojiye gidin dedi. 10gun sonra kan tahlili istedi. Sizce llacları kullanmalı mıyım, kardiyolojiye gitmeli miyiz? Size sormadan birşey yapmak istemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir dedigine inanmayin, hicbir dedigini de yapmayin.. 800 gram eksigi var ama, 1,5cm boy fazlasi var.. Demekki, Kalbin de bir sorun YOK..Olsa idi, gelisme geriligi de olurdu. SAKIN; Bricanyl ve Zaditen'i kullanmayin... Resmen; "sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclari!! Cocugunuz; Akut Larenjit(Krup) geciriyor. 3 gece hastaligi'dir.. Gece sikisirsa, soguk havaya cikarin, acilir. 3 sikintili geceden sonra, siradan bir Grip gibi seyr eder. Kan tahlili filan istemez, verdigi ilaclar sonucunda, hiriltilarin baslayacagini biliyor, basiniza corap orecek. Sakin semtine bile ugramayin.. Kasten; 10 gun diyorki, ucretsiz kontrol suresi bitsin, tekrar muayene ucreti alabilsin.. |
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam. Peki ateşi hala devam ediyor 39-40 oluyor . Yatarken nefes almakta zorlanıyor.. Coldmix kullanıyoruz. Ateşliyken dışarı çıkarmamız havale geçirmesine sebep olur mu peki?
|
|
![]() |
|
Hicbir şey yiyemiyor hocam.zaten zayıftı iyice zayıf oldu yavrum.
Sadece beni emiyor cok zorlanıyor sütüm de yok inşallah faydası oluyordur. İliadin damlayı kullanayım mı hocam burnu tıkalı halsiz çok üzülüyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok sikisirsaniz, Iliadin damla'yi kullanin... Soguk havaya cikarirken, sarip-sarmalayacaksiniz. Soguk hava; ic isisini dusurecegi icin, havale olmaz.. Dis isi duserse olur. |
|
![]() |
|
Tamam hocam. Dediklerinizi hep uyguluyorum. Fakat ateşin iyi bir sey oldugunu sayenizde öğrendik hocam ama bu kadar uzun ve yuksek derecelerde olması endişe edecek blr durumun varlığını gosteriyor olabilir mi? Yoksa sabırla beklemeli miyim? Kan tahlili ne zaman gerekli hocam
|
|
![]() |
|
Hocam ateşi düşmüştü yine çıktı ve mukuslu ishal tarzında kaka yapmış. Krup ishal de yapabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip arazlari yaninda; ishal olmasi; Domuz Gribi lehinedir... SAKIN Antibiyotik kullanmayin ve ishal kesici ilaclari hic kullanmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Nis 2017 Saat 22:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|