|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cogu daha evvelce konusulmustur, eski cevaplara, Alt Forum yazilarina da bakin.
|
|
![]() |
|
banuon6 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba
Bugün doktorda kontrol vardı. Burun tıkanıklığı hala geçmediği için alerji bu dedi ve alores verdi. Size sormadan kullanmadim. Gerçekten alerjikse bu durum biz nasılanlayabiliriz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ha!! O aptallar her seye "Alerji" derler... Allerjik nezle olsa; Hapsirma olur, su gibi burun akintisi olur, gozlerde yasarma olur. Ates OLMAZ, tikaniklik OLMAZ...
Siz hic bu soytarilarin; Grip teshis ettiklerini; duydunuz veya gordunuzmu??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2015 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
banuon6 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam nezle değil de toz alerjisi var dedi. Hava kirliliği ve toz etkilemis alerjik bi bünyesi var dedi. Klamokstan mi bilmiyorum ama ishal basladi. Muz ve patatesveriyorum bbaşka ne yapabilirim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerji ise, Klamoks niye veriliyor??? Klamoks Allerji ilacimi??? Daha ne soylediginin farkinda bile degil.. Bunlar artik iyice sapittilar.
Hicbir ilaci vermeyin.. Grip geciriyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|