Efe 4 buçuk yaşında şu an bol bol elkaslarını geliştirmek için kesme boyamak yapıştırma bunlarla uğraşıyoruz Ereni mama sandalyesine oturtup onunda eline kağıt makası kalem kağıt veriyoruz

Tabi henüz Eren kullanamıyor bunları ama olsun ağaç yaşken eğilir

Mektup yazıyoruz efeyle resimlerle bazen anne şunu yaz diyor ilave ediyorum resmin altına zarfımızı kendimiz yapıyoruz pulumuzuda sonra bir güzel kapatıp posta kutusuna yerleştiriyoruz akşam babamız gelince alıyor mektubu

Evde koltuk minderlerinden evler çadırlar yapıyoruz kendi mıntıkası olmasını seviyor biraz kardeşten uzaklaşma isteği galiba

Hafıza kartlarımız var 12 ye çıktık onlarla oynuyoruz mothercare den almıştık .
kitap yapıyoruz bazen resimlerini ve hikayesini efe hayal ediyor bana yazdırıyor

Oyun hamurlarıyla oynuyoruz çok bazen yaptıklarını beğeniyor kurutuyoruz ama daha çok babanın yaptıklarını kurutuyoruz

Eren 16 aylık onunla resimli kitaplara bakıp tanımlamalar yapıyoruz şu an bol bol tabi arada abimiz sabote ediyor bizi taklitler yapıyoruz hayvanlarla ilgili baya öğrendi Erende kedi goril tavşan kuş köpek bunları taklit ediyor
Tahta puzzle oynuyoruz bizde yerleştiremiyor şimdilik ama yerini gösterip alkışlıyor kendini
şarkı söylüyoruz oda la la la şeklinde söylüyor uyuturken sallıyorum şarkıyı beğenmezse kendi istediği şarkıyı mırıldanıyor
eline boyalarıda veriyorum ama çok kısa çünkü hala oral dönemde çok fazla ağzına sokma isteği var
üç palastik bardağımız var onların altına oyuncak saklayıp bulduruyorum ( bul karayı al parayı )
Evde çığlık atarak koşmaya bayılıyor tabi bu oyunu en çok abiyle oynuyor

Bunlar geldi aklıma şimdilik