Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarımızla hangi oyunları oynuyoruz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarımızla hangi oyunları oynuyoruz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2010 Saat 11:27
Orjinalini yazan: febaa2 febaa2 Yazdı:

ilal gönderdiğin resimli kitaba baktım kitapçıdada görüp almak istemiştim çok güzelmş ama aklıma bir kartona evdeki dergilerden bu eşaların fotolarını kesip kızımla yapıştırıp aynısınıoluşturablirim hatta mutfak eşyalarınıda yapmayı düşünüyorum böyle çok çalışma görmüştüm tek sorun resimler bulamadığımızı çizeriz artıkWink
birde arkadaşlar resim print edip çalışmalarda kullanmak için güzel bir site var Smileclipartof.com

bende daha önce resmleri bulup yapışturmak için tahta küpler yaptırmıştım marangozda ama resimleri bulamadım...bunların fiatı çok uygun 1.5 tl...birde henüz yapıştırmadan pek anlamıyor bizimki şimdilik erteledim....

bir başka oyunumuzda ....kağıda kaş,göz,dudak ,burun,gözlük çizim kestim bir başka kağıdada yüz çizdim...daha sonra Eylülle beraber bunları tek tek yerleştirdik.....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2010 Saat 12:46
ilal bu oyun içinde teşekkürler çok güzelmiş Smile
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2010 Saat 12:49
bizde bu aralar battı yüzdü oynuyoruz bir kaba su doldurup batan ve yüzen nesneleri evden seçip hangisi batıyor hangisi yüzüyor diye bakıyoruz hatta notimeflashcards ta bir kağıt yapıp batan ve yüzenleri gruplamışlar oda güzel benceWink
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2010 Saat 10:40
boncuk dizmece....evde boncuklar vardı..aldım misinayı elime dizmeye başladım....Eylülede gösterdim.yanlız boncuklar bir hayli küçüktü....geçirebilmek için çok hırs yaptı....geçirdi...baktım devamında stresi artıyor...büyük boncuk alana dek erteledim....yanlız o boncuğu minicik eliyle tutuşu...dilini dışarı çıkartıp konsantre olması...geçirincede yüzündeki sevinç...muhteşemdi....
aklıma geldikçe yazıyorum....LOL
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2010 Saat 21:11
ilal boncuk yerine boncuk makarna dizmeyi denedinmi benim kızım makarnayı çok sevdiği için çiğ çiğ yemeği denedi ama Smile
boncuk alana kadar işine yarayabilir
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2010 Saat 23:08
makarna hiç aklıma gelmemişti ama zaten yer....elimde makarna paketini görsün mutlaka kuru kuru ister öyle:)

bugünkü oynadığımız oyunlar mesela....
baloncuk yakalama....bu oyunu sanırım 7-8 aylıkken beri oynarız...bir dönem rafa kaldırmıştım bunuda çünkü balon yapma şeysini isteyip ağzına sokuyordu...şimdi artık üflüyor oda...ama yakalaması daha eğlenceli geliyor...

masasının kenarlarına ip bağladım....mandal asmaca oynadık....montesöriden görmüştüm...febaa nın verdiği linkteki renk çarkına hazırlık olarak geldi bu gün babamız fotolarımızı çekmiş.birara bloğa ekleyeceğim....

hayvanları tek sıraya dizip soldan sağa doğru yürüttük...(yazma ve okumaya hazırlıkmış)daire çizdirip tekrar evlerine döndüler...kitabımızı açtık resimlerdeki hayvanların üzerine eşleştirme yaptık...

aslan nerdeymiş....kayanın üzerinde...hadi sende bizim aslanımızı kayanın üzerine koy...

maymun nerdeymiş....(bu suskunlukta eylül nerde der gibi kafasını sallar)ağacın altında...

bizim maymunu ağacınaltına koyarken kafasını eğer....

bowling:) küpleri üstüste koyup bovling oynar gibi topla devirdik...Eylül oyunun sonlarında poposuyla deviriyordu:)
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2010 Saat 08:21
merhaba ilal mandal alıştırmasını bende yapmak istiyorum ama bir sepet mandal kırıldı Smile
manalı görür görmez ortasından çat diye ayırıyor tahta mandal kullanıyorum sen nasıl alıştırdın buna pratik bir çözümün varmı Smile
eylül kaç yaşında kusura bakma bilmiyorum
sevgilerSmile
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2010 Saat 08:27
bu arada ilal blogda tesadüfen sizin tuvalet alıştırma maceralararınızı okudum benimde kızım 24 aylık bu kadarmı aynı şeyler yaşanır ve düşünülürmüş diye şaşırdım aynı şeyleri bizde bu günlerde yaşıyoruz bez tekrar bağlandı Confused
sıkıntılı günler ama senin yazınıda aklımda ttacağım teşekkrler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.