Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarımızla hangi oyunları oynuyoruz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarımızla hangi oyunları oynuyoruz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2010 Saat 10:37
Orjinalini yazan: febaa2 febaa2 Yazdı:

merhaba ilal mandal alıştırmasını bende yapmak istiyorum ama bir sepet mandal kırıldı Smile
manalı görür görmez ortasından çat diye ayırıyor tahta mandal kullanıyorum sen nasıl alıştırdın buna pratik bir çözümün varmı Smile
eylül kaç yaşında kusura bakma bilmiyorum
sevgilerSmile

eylül 20 ayını doldurmak üzere...birkaç günü kaldı..bizim mandallarla sürekli hşırneşirliğimiz vardı...ayırmalar aşağı atmalar filan sürekli oldu...ben çamaşır asarken eylülden mandal isterim hep...öyle gördü mandalın ipe takıldığını..kendide denemeye çalışırdı hep...şimdi ayırmaktan ziyade takmaya çalışıyor....birde ayrılmayan mandallar var..normal mandal gibi ama o ortası bütün...mandal alırken dikkat et...fakat farkettim ki sert geliyor...daha yumuşak mandal girişimine başlayacağım.
tuvalet alıştırmaya gelince geçenlerde yine beni gaza getirdi....sabahları bir rutin oturtmaya çalışıyorum...kesinlikle hiç beklentim yok...daha çok eğleniyoruz :)bloğa yazacak konular birikiyor
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2010 Saat 23:46
kızım kreşte sessiz sinema öğrenmiş günlerdir onu oynuyoruz ailecek
sessiz sinema derken daha küçük oldukları için bir kelimelik nesneler söylüyoruz kulaklarına araba ev vs. onları anlatmaya çalışıyor işaretlerle basit ve güzel bir oyun
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2010 Saat 13:50
boyama kıtapları hayvanları  sayıları ve renklerı tanıma setı renklı oyun hamuru puzzle
bunlar olabılır

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2010 Saat 16:37
Kuzeyime babası oyuncaklarını toplatmayı öğretti....Hadi hooopppp yapalım diyoruz alıyor oyuncakları başlıyor sepete atmaya..
Ama her oyuncağı attığında dönüp bakıyor alkış istiyor eşşek
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.