|
Diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Leylabusra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leylabusra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 41 Dakika önce Saat 19:13 |
Hocam iyi günler..6 yaşında kızımı dişçiye götürdüm.Ara sıra dişi ağırıyordu ve çürükleri vardı korkusundan ikna olmuyordu.Sonun da oldu ve panormk röntgnle alt yan 2 dişinde iltihap ve dişin tamamen bittiğini söyleyip çekilmesi gerektğni söyledi..Çekildikten sonra yeni dişin yamuk gelmemesi için ufak demir gibi birşey koyulması gerektğni söyledi.Dişi çektikten sonra iltihaptan dolayı antibiyotk verecğni söyledi.Süt dişlerinin çekilmesinin doğru olmdğnı biliyorum fakat iltihaplı dediği için bilemedim?
1 normal kanal 1 süt kanal 1 dolgu yapılması gerktğni söyledi süt dişlere..Yazılarnzdan okdğm kadryla Çürük dahi olsa dolgu kanal yaptırmamalımıyız..Kalıcı dişleri de çürütecğni söylüyorlar dişçiler :/ Düzenleyen Leylabusra - 12 Saat 53 Dakika önce Saat 21:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylerler!
Çocukların dişlerinin çürümesini önleyen Zymafluor (Dentifluor) ilacını; ahmak Sağlık bakanlığına hile ile yasaklatabilen şarlatanlardan ne beklenir? Sadece ağrı yapan dişleri çektirin ve başka hiçbir şey yaptırmayın. Söylenenler; "tamamen duygusal"!! Yalan bak yalana!!! Antibiyotik gerektirecek bir iltihabı olan diş ZATEN ÇEKİLMEZ!!! ÖNCE antibiyotik verilir, sonra değil! Bunu aynen iletin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|