Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğumla ilgili gerçekler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğumla ilgili gerçekler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 11:32
Çatı muayenesine maalesef inanamıyorum ya da benim talihsizliğim. İki çocugumda da çatıya bakılarak kesinlikle normal dogum yapamazsın dediler. Kızımda dar dendi, oğlumda ise başı buyuk bu senden çıkmaz dendi. Ama elhamdulillah ikisi de normal doğum oldu.  Kızımın doğumunda bşaı yerleşmemiş sezeryana alacam seni bir saat bekle beni dedi doktorum. Gitti geldi sonra da sana yazık etmeyelim kızım bebek yerleşmiş dedi. Hem çatının dar olduğunu söyledi hem de normal doğum dedi LOL
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 13:19
Orjinalini yazan: _bilge_ _bilge_ Yazdı:

Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Orjinalini yazan: _bilge_ _bilge_ Yazdı:

1. Önceden kemik pelvisi değerlendirip doğumun olup olamayacağına karar vermek diye bir yöntem yoktur. (Halk arasında çatı muayenesi, kemik muayenesi olarak bilinir.) Bunun amacı genellikle sezaryen için bahane üretmektir. Doğum dinamik bir süreçtir. Doğumun olup olmayacağına doğum eyleminde karar verilir.

zorunlu sezaryen olanlardanım son dakikada

ama önceden doktorum normal doğumun mümkün olmadığını söylemişti
be çatı muyanesine inanıyorum bir çok doktorun dediği çıkıyo

bana da çatı darlığı var demişti ama normal yaptım doğumu canım Embarrassed bende doktora güvenememe sendromu var galiba, doktorlar hep yalan söylüyormuş gibime geliyor Tongue gözlerinde hep " $ " işareti görüyorum nedense Tongue LOL
valla ben de o şekilde düşünüyodum yüklü bi ssezaryen parası istedi bende inanmadım doktoruma. bi kaç dokora  daha gittim 2 si normal yapabilirsin dedi 1 i daha yapamazsın nitekim 3 gün sancıdan sonra ve 15 doğum masasında uğraştıktan sonra sezaryen oldumTongue
bunu söylemekten nefret ediyorum ama doktorum haklı çıktı

Sen normal doğum için elinden geleni yapmışsın canım, sancını bile çekmişsin, daha da yapacak bişey kalmamış Disapprove Allah kimseyi dar yollarda bırakmasın, çok zor tabi. Confused
Ben genel olarak doktorların doğru söylemediğini düşünüyorum, istisnalar hariç tabi Embarrassed
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 14:09
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Çatı muayenesine maalesef inanamıyorum ya da benim talihsizliğim. İki çocugumda da çatıya bakılarak kesinlikle normal dogum yapamazsın dediler. Kızımda dar dendi, oğlumda ise başı buyuk bu senden çıkmaz dendi. Ama elhamdulillah ikisi de normal doğum oldu.  Kızımın doğumunda bşaı yerleşmemiş sezeryana alacam seni bir saat bekle beni dedi doktorum. Gitti geldi sonra da sana yazık etmeyelim kızım bebek yerleşmiş dedi. Hem çatının dar olduğunu söyledi hem de normal doğum dedi LOL

Sen şanslı olanlardansın Nesibe Smile İkide iki yapmışsın LOL LOL LOL
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 14:12
Öyle oldu valla, ikisi de yalancı çıktı LOL
Gözüm yese daha ne ikiler yapacam da ne bende takat-sabır kaldı ne de başka birşey...Cry
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 4179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2010 Saat 16:24
dogru bıldıgımız bır cok sey  aslında hıc  te dogru degıl valla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.