Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - En Güzel Sürprizler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEn Güzel Sürprizler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 14>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 13:58
duygucum eşinin süprizi gerçekten fevkaledenin fev kinde olmuşThumbs%20Up işte budur derim ben yanii..gerçekten şanlısın canım Allah mutluluğunuz bozmasın..Bide zaten bunun üstüne süpriz gelmesede olur yanii dimiLOLLOL

bende bu bölüme anılarımı yazmak isterdim ama malesef benim eşimde öle süprizler falan yapan biri değil.Angry.Oyüzden de çip olayını şiddetle destekliyorummmmLOLLOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
ismigul Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 190
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2008 Saat 00:04
Duygu'cum ancak fırsat bulabildim, bu aralar misafir trafiğim pek kalabalıktı da..
Neyse sürpriz yoksunu kocamın yaptığı aklıma gelen  iki ufak sürprizden bahsedeyim dedim.. tabi seninkinin yanında bilemem ne kadar minik kalır ama..
birincisi; hiç beklemediğim zamanlarda bazen eve elinde kocaman bir buket çiçekle gelmesi, bazen işyerime göndermesi..
ikincisi de; evlendikten sonraki ilk doğumgünümde sabah gözlerimi açtığımda yastığımın yanında kırmızı bir gül görmem oldu..
daha da aklıma gelen yok şu an için..
arada hatırıma gelen  minik sürprizler olursa büyük bir keyifle paylaşabilirim.. 
sevgiler.. Clown
Özgül'ün annesi
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 708
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2008 Saat 16:54
Biizimde pek olmadı hatırladığım ve hiç unutmıcağım bir anım var ama.
Hamilemiyim diye ilk kantesti sonucumu telefonla öğrendim telefonu kapatır kapatmaz iş yerime kapıdan çiçekçi girdi çok güzel bir zamanlamaydı eşimden gelmişti.O anda kopmuştum  ağlamaya başladım. ikinci sürpriz için tekrar doğurmam lazım galibaLOLLOL
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2008 Saat 18:50
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

duygucum eşinin süprizi gerçekten fevkaledenin fev kinde olmuşThumbs%20Up işte budur derim ben yanii..gerçekten şanlısın canım Allah mutluluğunuz bozmasın..Bide zaten bunun üstüne süpriz gelmesede olur yanii dimiLOLLOL

bende bu bölüme anılarımı yazmak isterdim ama malesef benim eşimde öle süprizler falan yapan biri değil.Angry.Oyüzden de çip olayını şiddetle destekliyorummmmLOLLOL

Ay güzelim teşekkür ederim ama insan doyumsuz. Ben hep beklerim sürpriz.LOLLOL Bakalım bu sıralarda iyi bişiler bekliyorum ama umarım hayal değildir.LOLLOL
Bence hatırlatmak lazım. Yapsınlar.Thumbs%20Up
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2008 Saat 18:52
Orjinalini yazan: ismigul ismigul Yazdı:

Duygu'cum ancak fırsat bulabildim, bu aralar misafir trafiğim pek kalabalıktı da..
Neyse sürpriz yoksunu kocamın yaptığı aklıma gelen  iki ufak sürprizden bahsedeyim dedim.. tabi seninkinin yanında bilemem ne kadar minik kalır ama..
birincisi; hiç beklemediğim zamanlarda bazen eve elinde kocaman bir buket çiçekle gelmesi, bazen işyerime göndermesi..
ikincisi de; evlendikten sonraki ilk doğumgünümde sabah gözlerimi açtığımda yastığımın yanında kırmızı bir gül görmem oldu..
daha da aklıma gelen yok şu an için..
arada hatırıma gelen  minik sürprizler olursa büyük bir keyifle paylaşabilirim.. 
sevgiler.. Clown

Canım benim ne küçük sürpriz ayyy.Thumbs%20UpGayet de hoş şeyler bunlar. Daha ne istiyorsunLOLLOL Bak eşler öyle güzel sürpriz yapmıyorlarmış oku da kocanı öp başına koy yahuuuLOLLOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2008 Saat 18:53
Orjinalini yazan: poyraz poyraz Yazdı:

Biizimde pek olmadı hatırladığım ve hiç unutmıcağım bir anım var ama.
Hamilemiyim diye ilk kantesti sonucumu telefonla öğrendim telefonu kapatır kapatmaz iş yerime kapıdan çiçekçi girdi çok güzel bir zamanlamaydı eşimden gelmişti.O anda kopmuştum  ağlamaya başladım. ikinci sürpriz için tekrar doğurmam lazım galibaLOLLOL

Ay kıyamamm ben sana yaaaa. Sürpriz için doğurma aman haaaaLOLLOLLOL Eşinin sürprizi çok güzel olmuş.Thumbs%20Up
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 03:31
duygucuğum   davetiye süprizi   harika.ClownClownClown
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 03:41
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

duygucuğum   davetiye süprizi   harika.ClownClownClown
Canımbenim teşekkürler.

Bu arada kızlar eşime haksızlık ettim yahuuu. Nasıl unuturum bana yaptığı doğum günü sürprizini. Bakın anlatayım.

Hastanede 4 Mayıs günü Nil doğdu ve 2 gün kalıp çıkacaktık biz. Ama malesef Nil hızlı kilo kaybedince 2 gün daha kalmak zorunda kalınca benim doğum günüm hastanede geçirecektik. Eşim bana doğum günü sabahı hastanede canım artık sen hasta değilsin kızımızı bekliyoruz. Gelenlere accık daha bakımlı oluver dedi. Bir de sabahtan doğum günümü kutladı. Ben de içimden ay unutuldum yahu demiştim. Kuru kuru kutladı dedim.
Sonra akşama doğru birkaç arkadaş geldi ve ardından iki arkadaş daha geldi ve hep birlikte oturup muhabbete başlamıştık kiiii, hemşire içeri girdi. Diğer hemşire de elinde doğum günü pastasıyla girince amanın beni düşününnnn. Yeni anne olmuşum, hormonlar yüzünden ağla ağla ancak kendime geldim. Çok güzel bir doğum günü kutlaması oldu ve eşimi bu nedenle çok seviyorum. Benim de bakımlı olmamı istemesi doğum günü planındanmış. Bunu da anlamış oldum ama çok geçLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 14>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.