ben kimsenin cevabına istinaden yazmadım düşüncelerimi sadece açıklaması ve anlaşılması kolay olsun diye alıntı yaptım tübaycım.
ilalcim bende sabiha paktunanın sıkı takipçesiyimdir. onun eğitim kitaplarıyla kızımı evde eğitimini destekliyorum
ama önemli olan uzmanların ne dediğinden ziyade çocuğunuzun alışkanlıkları ve huyudur.
biz 1 yaşında emmeyi kolayca bıraktık
emziği 1,5 yaşında kolayca bıraktık
ancaaaak uyku düzenimiz hiiç olmadı. uykusu geldiğinde kafa üstü atıyordu kendini sallanmayı reddiyor emerek uyumayı reddediyor beraber yatmak istemiyor. uykusu geldiğinde herşeyi istiyor ama hiçbirşeyi istemyordu yani ne istediğini bilmiyordu.
eşim evde olmadığında asla uyumazdı. akşam misafirliğie zaten gidemezdim ama evde misafir olunca onlar gidene kadar beklerdi. annemlerde uyumazdı..... yani uyku başlıca bir sorundu.
defalarca doktora gittim bir düzine ilaç verdiler . en fazla 2gün kullanabildim ilaçları çocuğu sersem edecek türdeydi uyumazsa uyumasın dedim ama uyku başı krizleri devam etti.
he bride şunu unutmayın bir çok uzmanında kabul ettiği bir gerçek uyku bozukluğu bir rahatsılzıktır tedaviye ihtiyaç vardır