|
Kulakta darbeye bağlı agri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2022 Saat 01:43 |
Kadir bey merhaba ,oğlum 7 yaşında. Dün ablasıyla boğuşurken ablası yanlışlıkla ayağıyla kulağına vurmuş. Hızlı vurmadigini soyluyor ama ondan sonra kulağım agriyor demeye başladı oğlum.agri kesici surup verdim biraz rahatladı .sonra gene ağlamaya başladı. Kulağında uğultuda var heralde tam tarif edemiyor .fokurduyor kulağım diyor .yutkununcada agriyomus .ne yapmak lazım..İnternete bakınca kulak zarı yırtıgi falan diyor ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
YOK yaaa! Abla ayagini kulagin icine mi sokmus!
Kulak zari yirtilmasi ancak, avuc icini cukurlastirip, kulak uzerine hava basinci yapacak sekilde vurmak ile olabilir. Ayak ile bunun yapilmasi, olacak is degil. Sirf ablasina gicik olsun diye de, agriyor diyebilir. Takip edin. |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sagolun gerçekten iyi ki varsınız. Peki agri devam ederse yani ısrarla agriyor derse napalim .nasıl bi yol izlemeliyim sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri 1 gunde gecmezse, bir KBB doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba,dünden beri ateşi 38 lerde iki kulağının birden ağrıdığını söylüyor. Ağrıdan ziyade sesler geldiğini söylüyor. Burnu tıkalı gözleri Çapaktan açılmıyor. Tobrased kullanıyorum.illiadin damla anlattığınız şekilde burnuna uyguluyorum.bugun isitmedede sıkıntı olmaya başladı. Kulağındaki sesler kismi kafamı kurcalıyor. Yarın sabah bir KBB doktoruna götürelim diyoruz .geçici biseydir umarım .sizin fikriniz nedir.cınlama değil de baya gürültüden bahsediyor .tam tarif de edemiyor .
|
|
![]() |
|
Bogazim da agriyor diyor .dilinde pas ağzından kötü koku yok.dolven veriyorum çok agri olduğunda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tesadufen, Orta Kulak agrisi baslamis. Iliadin'e devam edin.
|
|
![]() |
|
Kaç gün daha devam edebilirim.5 gün diye hatırlıyorum sanki dogrumu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|