Merhaba, 8ay 26 günlük bir oğlum var.8 yıllık iş hayatıma oğlum için ara verdim.Şu an evdeyiz.Gelişimi için onunla birlikle müzik dinliyoruz,ilk renkler ilk sözcüklerim isimli kitapları inceliyor kitapta gördüklerimizi evde gerçekleriyle karşılaştırıyoruz.Benim kitabıma saldırmaya çalışsa da ona kitap okuyorum.Hava güzel olduğunda dışarı çıkıyoruz.Şu an üst üste koyulan oyuncaklar ve sesli oyuncaklarla daha çok oynuyoruz tabi bunun yanında mutfakta olduğumuz süre içinde mutfak araç gereçleri vazgeçilmez oyuncağımız.Yürüteçten ziyade el ele tutuşup evin dört bir yanını dolaşmak şuan ki en büyük zevklerinden.Tabi bunları yaparken devamlı bir şeyleri karıştırma arzusu içinde çığlıklar atıyoruz.Gündüzleri de yaklaşık 1 saat uyuyoruz.
İş hayatına artık geri dönmek istiyorum.Nisan ayında 1 yaşında olacak nisan-mayıs gibi çalışmaya başlamayı düşünüyorum.Zaman zaman hep beraber olmaktan acaba sıkılıyor mu diye düşünüyorum.Kendini derste gibi mi hissediyor beni de devamlı bir şeyler öğretmeye çalışan öğretmeni olarak mı görüyor.Acaba ne hissediyor,nasıl davranmalıyım?