Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt meyva suyu içmiyor, kahvaltı yapmıyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt meyva suyu içmiyor, kahvaltı yapmıyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: süt meyva suyu içmiyor, kahvaltı yapmıyor.
    Gönderim Zamanı: 03 Kas 2008 Saat 16:06
İyi günler doktor bey 13,5 aylık kızım hala emiyor ve 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum siz yavaş yavaş hazır süte alıştırmamı söylemiştiniz ama kesinlikle su dışında hiçbir sıvıyı hiçbir şekilde içmiyor. tadına bile bakmıyor. gelişimi iyi ama ben günde ne kadar süt içtiğini bilemiyorum. Sizce bu konuyu önemsememelimiyim zamanla kendisi diğer sıvıları içermi ne yapmak gerekir?
Birde 2 haftadır kahvaltı yapmıyor. gece emerek uyuyor ve 3 kere kalkıp emiyor. acaba bu onu doyuruyor olabilirmi yada ard arda 4 diş çıkardı diş çıkarmasından olabilirmi? daha önceleride aynı şekilde emiyordu. açıkcası ne yapacağımı biraz bocalıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2008 Saat 16:31
Gerek olursa, ilk vereceğiniz gıda süt olsun demek istedim, illaki süt içecek değil. Eğer anne sütü yeterli geliyorsa, su dahil hiçbirşey içmez...
Gireni hesaplayamıyorsanız, çıkanı hesaplayın, cıvık, altın sarısı kaka iyi beslendiğini gösterir.
Dişlerle hiçbir alakası yok....
Sizin bir sebepten dolayı (genellikle bebeğin kuvvetli uyarması sonucu) anne sütünüz çok artmış, çocuk başka bir şey yeme ihtiyacı duymuyor.
Yukarı Dön
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2008 Saat 16:44
cevabınız için çok teşekkür ediyorum ve bu durumda birini seçmem gerekecek sanırım sizce gece emmesi mi daha iyi olur, kahvaltı yapması mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2008 Saat 10:19
Her zaman anne sütü tercih edilir.
Size zor gelebilir ve kaytarmayı düşünüyor olabilirsiniz ama emin olun sizin için en rahat besleme yöntemi anne sütü vermenizdir. Anne sütü hem pratiktir, hem rahatlıktır. Etrafın gazına gelmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.