dr.özlem hanım öncelikle verdiğiniz cevap için çok teşekkür ediyorum ve içimi rahatlattığınız içinde teşekkür ediyorum.Batuhan bütün anneleri çalışıyor zannediyor özellikle annane ve babaanneyle kaldığı dönemlerde yolda 2 kedi gördüğünde bile biri büyük biri küçükse yavru kedi annane kedi diyor anne kedi işe gitti bazen gülüyorum bazen üzülüyorum sabah kalkınca baba nerde diyo işe gitti annem ben nereye gidiyorum bugün diyo oyun evine diyorum annecim arkadaşların seni bekliyor onların anneleride mi işe gitti diyor evet diyorum alıştı artık iş durumuna ama yinede sabahları evde kalmak istiyorum diyo haftasonu evden çıkaramıyoruz batuhanı evimde kalıcam diye tutturuyor onu çok seviyorum ve yanında olamamak beni mahvediyor.dediğiniz gibi sanırım kreşte biraz zorlama olmuş hatta dün şahit oldum süpriz günleri var bugün pasta yapıp götürdüm kreş sahibi diyoki batuhana yemek yemezsen pasta yok sana batuhanda kızdı hayır pasta yicem yemek yemiycem o hayır diyo batuhan sinirleniyo kestim hemen konuyu sabahta söyledim sakın dedim zorlamayın tehtit etmeyin yemezsede yemeğini pasta isterse verin inatlaşmayın tamam dediler bakalım görelim dedim.anne hep ye ye diyolar diyo batuhan tamam annecim dedim istemiyosan yeme dedim.inşallah doğru yapmışımdır.uzun oldu umarım sıkmamışımdır sizi .
sağlıkla huzurla sevgiye kalın dr.özlem hanım iyi çalışmalar