hocam insan ilk bebeğinde böyle buldumcuk oluyor herhalde. üstüne düştükte daha fazla problem çıkıyor. oğlum çok iştahlı bir çocuk değil aslında sofra yemeklerinden tattırıyorum ama özellikle kıyma et olunca tıkanıyor. zaten su içerken bile genzine kaçıyor. ben de biraz korkuyorum verirken. aslına normal süte sizin yazılarınızı okuyunca 1 hafta önce başlamıştım kabız olunca acaba süt mü dokundu diye yine süte ara verdim. bu aralar her zaman gaz çıkartan çocuk alttan hemen hemen hiç gaz çıkartmıyor. zaten doğduğundan beri gaz problemimiz var. birşeyler dokunuyor ama bende anlayamadım. nohut, fasulye, mercimek daha başlayamadım korkuyorum. anne sütü verirken gaz olacak diye kendim bile doğru düzgün birşey yemedim. 6 aylıkken anne sütünü de bıraktı. çalışan bir anneyim düzgün beslenemiyor diye çok üzülüyorum. şimdi vitamin verdi doktor vimin c diye ondan önce acd 3 kullanıyordum bu vitamine başlayınca acd 3 bırakmak gerekir mi yoksa ikisini de vermelimiyim? bize bıkmadan usanmadan yarımcı olduğunuz için size sonsuz teşekkür ederim.