Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilkay ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: kabızlık
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2009 Saat 20:26
kadir bey merhaba. benim kızım 4,5 aylık. yaklaşık 2,5  aydır kakasını yardımım olmadan yapmıyor. 5-6 gün bekliyorum fakat yapmayınca bende fitil kullandım birkaç defa. aslında kabız değil kakası hafif kıvamlı kuru değil. en son doktorum duphalac ve depritad ilaçlarını verdi. şimdi onları kullanıyorum ama ilaç kullanmakta istemiyorum. ne yapmamı tavsiye edersiniz. şimdiden çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 10:43
Sakın o ilaçları kullanmayın, bu aylarda 4-5 günde bir kaka yapması normaldir ama bizim doktorlar bunları bilmezler. Ancak çocuk ıkınıp-ıkınıp kaka yapamaz ise, uyarın.
Yukarı Dön
ilkay ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 21:47
fitil dışında kakasını yaptıramıyorum. kulak çöpü ile uyarın dediler fakat işe yaramadı. şimdi peki meyve püresi versem bir faydası olurmu veya başka ne yapabilirim kendimi gerçekten çaresiz hissediyorum artık. teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2009 Saat 11:28
Bu aylarda bebekler böyle kaka yapar. Müdahale etmeniz gereken bir durum yok... Siz sadece çocuk ıknıp-ıkınıp kaka yapamadığında müdahele edin... Hergün kaka yapmak mecburiyetinde değil.. Rahatsa, isterse 5-6 günde bir bile kakasını yapabilir. Sadece ıkındığında yardımcı olun (gerekirse)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.