canım ben hamişliğimde çalışıyordum ama gün boyu yanlızdım işyerinde sürekli sitedeydim burda kızlarla paso kaynatıyorduk

onun dışında sadece masa başında otururken meyve yiyordum. koladan olabildiğince uzaklaş bebeğe zararı var

ayrıca akşamları eşin gelince bol bol yürü çünkü yaz ayındayız yürüyemezsin gündüz sıakta. ama akşam eşinle hem vakit geçirirsin hemde yürüyüş doğuma yardımcı

bence normal sezeryan olayını çok kafana takma derim ben yeni doğum yaptım inan acayip tırsıyordum kızlar çok sakinleştiriyolardı beni ama aklımda hep doğum... korkulcak bişi yokmuş sezeryan oldum son dakka ama genede halimden memnunum. ben çok stres yaşadım saymakla bitmez. 41+2 ye kadar bekledim bişi yok hala espiri konusu oldu sitede uğur bey yerinde rahat diye

sonra hem normal sancı hem suni sancı yedim olmadı bebekde bende tehlikeye girdik sonra sezeryan oldu. hatta benim saniyelik bir kalbim durmuş vs. ama diyoum ya çok kolaymış doğum hemde çok

takma kafana bunları sen bol bol o göbüşün tadını çıkart çok özliceksin çünkü. hamişken sadece senin olan doğuna herkesin oluyo