Merhaba;
Dediğiniz gibi hırıltı devam ediyodu ve dr a götürdüm günde 1 defa 1sf 1cc ventolin önerdi nebulizatörle biraz rahatladı ibi ;bide Kadir bey grip aşımızın 2. dozu var kasım 7 de 15 indede 1 yaş aşısı arası 1 ay almalı diyorsunuz ya nasıl olcak gerçi ikinci doz şıyı bulabiliirsek kıran girdide burda bulunmuyo hiç bi eczanede:):):)
yaptıramazsak yani aşıyı bulamazsak ne olcak?
birde 11 aylık olduk herşeyi anlıyorlar ve birbirlerini kıskanmaya başladılar özellikle oğlum kızımı inanın kıskanlıktan ve ilgi çekmek için öksürük numarası yapyoooo üstüne düştükya bu ara hasta diye çalışan ve 5 ay öncede bel fıtığı ameliyatı olmuş bi anneyimmm tabi onlarda haklı özlüyorlar ama ikiside ben gelince inanın tepemdeler birine yemeği ben yediriyorum ötekine annem yok yemiyooo neden anne yedircekmiş zaten kötü oluyom ay kıza çok ilgi oldu oğlan kıskandı yada tam tersi nasıl kurcam ben dengeyiiiiii yoruldummmmm birini alıyom diğeri ağlıyo diğerini alıyom öteki niye bıratın beni diye ağlıyooo oturup ben ağlıcam valllaaaaaa

ikiye bölündüm valla ne zor işmiş ikiz annesi olmak tabiiiii bi okarda güzelllllllllllll

Düzenleyen aslindan - 22 Eki 2009 Saat 00:43