Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - faranjit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumfaranjit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozget Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: faranjit
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 11:24
Kadir bey merhabalar benim iki gündür boğazım gıcıklanıyor gibiydi ve balgam vardı. normalde de kronik faranjiti olan biriyim. dün akşam boğazım iyice şiş gibiydi. akşam burnuma gifrer sıktım, sırtıma viks sürdüm ve boğazıma da tantum sprey sıkıp yattım. akşam bir güzel terlettim kendimi. zaten ateşim falan ya da başka hiçbir sıkıntım yok. sabah şirket doktoruna uğradım boğazların kızarık faranjit dedi. antibiyotik, tabtum sprey ve öksürük şurubu verdi.
sorularıma gelince; ilaçları kullanmama gerek var mı? öksürüğüm falan yok sadece boğazımda blagam hissediyorum arada boğazım kurur gibi oluyor öksürme ihtiyacı hissediyorum.
birkaç gündür haberlerde domuz gribinden ölenlerin hikayelerini yayınlayıp duruyorlar yok sadece kuru bir öksürük vardı 3 gün içinde öldü vs. bu gribin belirtileri böyle farklı farklı olabiliyor mu? 18 aylık bir oğlum var ve dibimden ayrılmıyor maske falan takmalımıyım? ya da tahlil falan yaptırmalımıyım? aşıyı hala yaptıramadık. bu saatten sonra geç mi kaldık aşı için. aşıyı olamazsak nelere dikkat etmeliyiz? çok teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 16:05
Sadece "Tantum" yeterlidir. Çocuğunuzun yanında öksürmeyin yeterli olur...Aşınızı olun, geç kalmadınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.