Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş kaygısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreş kaygısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yavrukartal07 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş kaygısı
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 15:17
Merhaba Özlem Hanım

Benim 3 yaşında kızım var.Ben çalıştığım için anneannesi bakıyor. Etrafında yaşıtı sayılabilecek çocuk yok denecek kadar az ve ben onun arkadaşa hasret olduğunu hissettiğmden kreşe vermeyi planlamıştım.Ancak maddi sorunlarımız nedeniyle bu yıl gönderemedik. Ancak kızım giderek bana ve anneannesine bağımlı olmaya başladı. Biz olmadan ne babasıyla ne dedesiyle mümkün değil kalamıyor. Yani örneğin babasına bırakıp bakkala bile gitmeme izin vermez. O derece bir bağımlılık yani. Parkta biz bankta oturalım onu izleyelim mümkün değil. Yanında hemen dokunacağı uzaklıkta olacağız ve o kaydıraktan kayacak veya sallanacak. Önümüzdeki yıl kreşe kesinlikle göndermek istiyorum ancak bu bağımlılıkla çok zorluk yaşayacağız gibi geliyor. Kreş yöneticisi ağlasa da siz arkanızı dönecek gideceksiniz başka yolu yok bunun dedi. Ben o zaman kadar biraz bağımsız olmasını sağlamak için neler yapabilirim acaba? Ben hamileyim istiyorum ki babasıyla da yalnız vakit geçirebilsin artık.Babası bu konuda neler yapabilir?Yoğun çalıştığı için,işi gereği yurt dışına sık çıktığından mı artık bilmiyorum ama babasıyla bir bakkala bile gitmiyor ben olmadan.Sözde babasına düşkün,öper sarılır babacım der ancak ben veya anneanne olmadan  dedeyle de babayla vakit geçirmez.Önerilerinize çok ihtiyacımız var.Uzun oldu biraz kusura bakmayın...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2010 Saat 12:59
kreşten önce haftada iki -üç gün 2 saatlik oyun gruplarına  gönderebilirseniz sizden uzakta olmaya alışır, babyla yalnız bırakın, başta ağlasa bile onunla vakit geçirmeye de zaman içinde alışacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.