Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gözde çapak kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgözde çapak kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhun7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesajın Direkt Linki Konu: gözde çapak kızarıklık
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2010 Saat 19:54
merhabalar hocam,
oglum 3,5 yasında,iki gundur burnu cok tıkalıydı serum fızyolojık kullandım acılmadı,bugun ılladıne basladım.gece atesı 39 ıdı paranox fıtıl verdım,surup ıcıremedık,sabah kalktıgında gozunde capak vardı ve gozunun ıcınde sulanma ve hafıf kızarıklık,atesını takıp edıyorum 37,5,38 ,halsızlık var,ılac vermedım.hafıf oksuruk,dun doktora goturmustum bogazında ve kulagında bısey yok dedı.bu aralar adora vırusu varmıs galıba,vırusten dolayımı acaba?
ne yapabılırım baska yarımlarınızı beklıyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 12:46
Çocuğunuz nezle geçiriyor, nezle sırasında gözden buruna giden ( nasolakrimal) kanal tıkandığından bu problemler oluyor. Zaten İliadin başlamışsınız, o bunu da halleder, aşırı çapak oluyorsa, ilaveten Tobrased göz damlası 4x1 damla her iki göze damlatın. 5gün...Adeno veya RSV veya İnfluenzae virüsü olması bir şeyi değiştirmez. Bunların ayırımını sadece Yurt dışındaki araştırma merkezleri yapabiliyor. Pratikte hangi virüs ile hasta olduğu önemli değildir.
Yukarı Dön
orhun7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 13:56
cok tesekkur ederım.iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
orhun7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 19:40

cevabınız ıcın tesekkur ederım.ıcım rahatladı.aksamları karın agrısı oluyo,ve mıdesı bulanıyomus yemek yerse soyledıgıne gore oglumun,oksururkende kesık kesık ama ıcten karnını tutarak oksuruyo,hınkırmayı bır turlu basaramadıgı ıcın akıntılar mıdesını bulandırıyor olabılır mı?karnında sertlık yok,karın agrısı ne zaman tehlıkelı olabılır veya oglum nezle oldugundan mı bu sıkayetı hocam?sındıden tesekkurler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2010 Saat 11:54
Gelip giden ağrı acil değildir, hiç geçmeyen, şideti artan ağrılar acil olabiliyor. Ara ara gelen- giden  bir ağrı 2-3 gün oluyorsa gene görülmesi gerekir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.